ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμιος διαγωνισμός ποίησης Κ. Καβάφης

παγκόσμιος-διαγωνισμός-ποίησης-κ-καβ-654262

Το δεύτερο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης «K.Π. Καβάφης» 2016 διοργανώνει η International Art Academy. Στο Διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος (ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας), με μια ποιητική συλλογή γραμμένη στην ελληνική γλώσσα.

Θα δοθούν συνολικά 30 Βραβεία, επίσης τιμητικά βραβεία, τιμητικές διακρίσεις και έπαινοι από την International Art Academy σε όλους τους συμμετέχοντες στην τελική φάση, ανάλογα με το βαθμό αξιολόγησης των έργων τους.

Μετά την επιτυχία του 1ου Διαγωνισμού, κατά την οποία η Οργανωτική Επιτροπή δέχθηκε πολύ σημαντικά έργα από εξαιρετικούς σύγχρονους ποιητές, οι οποίοι εκπροσωπούν επάξια σήμερα την Ποίηση ανά τον κόσμο, η International Art Academy προχωράει με αισιοδοξία στον 2ο Διαγωνισμό, με στόχο να υπηρετήσει με συνέπεια το νέο θεσμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές βραβευμένες ποιητικές συλλογές από τον 1ο Διαγωνισμό, εκδόθηκαν ήδη από γνωστούς εκδοτικούς οίκους. Ολες οι πληροφορίες για το Διαγωνισμό υπάρχουν στην ιστοσελίδα artsociety.gr/IAA_Poetry_Competition_K.PKavafis.pdf .

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην οδό Αντωνοπούλου 17 – Δημητριάδος, στο Βόλο, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6909.127.982 και το φαξ 24210 36242.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου