ΑΛΜΥΡΟΣ

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar

χριστουγεννιάτικο-φιλανθρωπικό-bazaar-208559

Από μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης

Οι μαθητές και οι καθηγητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στις 5:30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του σχολείου.

Μια ιδέα, δύο λέξεις στάθηκαν η αφορμή να ξεκινήσει εδώ και έξι χρόνια αυτή η χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική γιορτή, ώστε οι μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές και τους γονείς να πραγματοποιήσουν αυτήν την εκδήλωση, με σκοπό να βοηθήσουν κάποιες οικογένειες στην πόλη μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι μας. Τμήμα των εσόδων θα δοθεί από τα παιδιά για τα παιδιά στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ολοι μαζί δουλεύουν με πολύ αγάπη και ευαισθησία γι’ αυτή τη γιορτή, ώστε να προσφέρουν την αγάπη τους και τη βοήθειά τους στους συνανθρώπους μας που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στο χριστουγεννιάτικο bazaar θα υπάρχουν πολλές χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών, των καθηγητών και των γονέων, «ώστε να βοηθήσετε και εσείς και να συμβάλλετε στην προσπάθειά μας να δώσουμε όλοι μαζί αγάπη και χαρά τις Αγιες μέρες των Χριστουγέννων σε όσους έχουν περισσότερο ανάγκη από εμάς».

Τη γιορτή θα πλαισιώσει η παιδική και νεανική χορωδία του δήμου Αλμυρού με την επίβλεψη της Μ. Σαμαρτζή. Οι μαθητές θα συγκεντρώσουν ρούχα και παπούτσια κάθε ηλικίας για τους πρόσφυγες στη Λέσβο και στην Ειδομένη, ύστερα από την έκκληση του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου