ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Για μετάλλιο έστω και με «δανεικά»

για-μετάλλιο-έστω-και-με-δανεικά-781194

Για τον βολιώτη πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστο Βολικάκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας

Με…. δανεικά ρούχα από τους Σκωτσέζους, δανεικά ποδήλατα από τους Άγγλους, αλλά και χωρίς δελτία περιφέρονταν τις προηγούμενες μέρες στην Γλασκώβη οι βολιώτες πρωταθλητές ποδηλασίας Χρήστος και Ζαφείρης Βολικάκης… πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδηλασίας πίστας. Οι αποσκευές των Ελλήνων αθλητών της ποδηλασίας δεν είχαν φτάσει στην Γλασκώβη, με αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να ζητήσει -και να πάρει- ειδική άδεια από τους διοργανωτές ώστε ν’ αγωνιστούν χωρίς τον δικό τους εξοπλισμό σήμερα Παρασκευή και συγκεκριμένα στο αγώνισμα του σκρατς.

Για την τεράστια περιπέτεια που περνάει ο ίδιος και ο αδερφός του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης ο Χρήστος Βολικάκης χθες ανέφερε…

«Παραλάβαμε τελικά τα ποδήλατα αλλά μας λείπουν ακόμα 7 βαλίτσες στις οποίες μέσα έχουμε και ανταλλακτικά για να φτιάξουμε τα ποδήλατα. Έχουμε έρθει από της 28 Ιουλίου στη Γκλασκωβη και ακόμα περιμένουμε….. Έχουμε πάθει μεγάλη ζημιά αν και με δανεικά ανταλλακτικά και ρούχα κάναμε την πρώτη μας προπόνηση μετά από τόσες ημέρες»

Ο Έλληνας πρωταθλητής με συμμετοχή σε τρεις διοργανώσεις Ολυμπιακών αγώνων αγωνίζεται σήμερα στο αγώνισμα του Σκρατς, με λύσεις ανάγκης όπως σημειώνει: «θα αγωνιστούμε με λύσεις ανάγκης προσπαθούμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό όταν δεν έχουμε ούτε ρούχα να φορέσουμε…. ελπίζουμε να φτάσουν σύντομα και οι υπόλοιπες 7 βαλίτσες»

Ο ίδιος εκφράζει την απογοήτευσή του για την τροπή των πραγμάτων ωστόσο δεν το βάζει κάτω: «Ήρθαμε να διεκδικήσουμε μετάλλιο σε αυτό το πανευρωπαϊκό δεν ξέρω κατά πόσο μετά από όλα αυτά πλέον μπορούμε αλλά ελπίζουμε τουλάχιστον να δώσουμε το παρόν στην εκκίνηση έστω και έτσι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου