ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

«Χρυσός» ο Βολιώτης Ποδηλάτης Χρήστος Βολικάκης

χρυσός-ο-βολιώτης-ποδηλάτης-χρήστο-457191

Πανάξιος πρεσβευτής της ελληνικής ποδηλασίας σε παγκόσμιο επίπεδο ο Χρήστος Βολικάκης, πρόσθεσε ακόμα μία μεγάλη επιτυχία στο βιογραφικό του με την πρώτη θέση στο γκραν πρι που διεξάγεται στην Τούλα της Ρωσίας.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε σήμερα στο σκρατς και κατέκτησε μία πολύ σημαντική νίκη που του προσέφερε βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Βολικάκης ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση, αφήνοντας δεύτερον τον Μαξίμ Πισκούνοφ και τρίτο τον Αλεξέι Κουρμπάτοφ.

Η παρουσία του στο γκραν πρι θα συνεχιστεί αργότερα το απόγευμα στο αγώνισμα των πόντων ενώ στο πρόγραμμα του είναι και το elimination αλλά και το όμνιουμ. Όλα αυτά κάτω από δύσκολες συνθήκες για τον Έλληνα πρωταθλητή που ήταν και η μοναδική ελληνική παρουσία σε Ολυμπιακούς και παγκόσμιο όσον αφορά στην ποδηλασία πίστας, καθώς στην ομοσπονδία ακόμα δεν έχει εισπραχθεί η επιχορήγηση και τα ταμεία είναι άδεια. Αυτό σημαίνει πως ο Βολικάκης αγωνίζεται για να διατηρεί την ελληνική ποδηλασία σε υψηλή θέση σε διεθνές επίπεδο, πληρώνοντας από την… τσέπη του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου