ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην ομογένεια για το 10χρονο ελληνόπουλο που σκότωσε ο Μοναχικός Λύκος στο Τορόντο

θρήνος-στην-ομογένεια-για-το-10χρονο-ελλ-787946

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Τορόντο. Η Αστυνομία του Τορόντο έδωσε στην δημοσιότητα αργά την Τρίτη -τοπική ώρα- την ταυτότητα του δεύτερου θύματος το οποίο έχασε την ζωή του μετά την επίθεση με όπλο στην ελληνική συνοικία (Greektown) της πόλης.

Πρόκειται για την 10χρονη Julianna Kozis, για την οποία, όπως επιβεβαίωσε στον «Ε.Κ.» ο πρέσβης της Ελλάδας στον Καναδά, κ. Δημήτρης Αζεμόπουλος, ήταν ελληνικής καταγωγής και χριστιανή ορθόδοξη στο θρήσκευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Faisal Hussain, 29 ετών από το Τορόντο, κατονομάστηκε από την αστυνομία ως ο ύποπτος δράστης του περιστατικού των πυροβολισμών στην Greektown που προκάλεσε των θάνατο μίας 18χρονης, της Reese Fallon και της 10χρονης -το όνομα της οποίας δεν είχε δοθεί στην δημοσιότητα μέχρι αργά την Τρίτη-καθώς και τον τραυματισμό 13 ακόμη ανθρώπων.

Ειδικότερα, η Αστυνομία του Τορόντο στις 20:50 το βράδυ, τοπική ώρα, ανακοίνωσε:

Την Κυριακή, 22 Ιουλίου, 2018, περί τις 10 μ.μ. η Υπηρεσία της Αστυνομίας του Τορόντο ανταποκρίθηκε στην περιοχή Danforth Avenue & Logan Avenue για πυροβολισμούς.

Η ταυτότητα του 10χρονου κοριτσιού έχει πλέον δημοσιοποιηθεί. Εχει ταυτοποιηθεί ως η Julianna Kozis, 10 ετών από το Markham.

Ο τραυματίας πατέρας ήθελε να δει την κόρη του πριν αυτή «φύγει»

Σύμφωνα με καναδικά ΜΜΕ, όπως η Toronto Sun, ο πατέρας της Julianna, Donny Kozis, μετά την επίθεση στην Greektown μεταφέρθηκε στο St. Mikes Hospital καθώς είχε σοβαρά τραύματα ο ίδιος. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό, καθώς, όπως επεσήμανε το άρθρο, πέρα από τα τραύματα έπρεπε να κάνει κάτι που κανείς γονιός δεν θα πρέπει ποτέ να κάνει.

Οταν κατέστη σαφές ότι το μικρό κορίτσι μου δεν πρόκειται να επιβιώσει, κάτι που μετέδωσε πρώτος ο Russ Courtney του Newstalk 1010, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Sick Kids Hospital με ασθενοφόρο για να είναι με την σύζυγό του Βούλα (Voula) και τον γιο του Αναστάσιο (Anastassios, Anthony) για να αποχαιρετήσουν την Julianna.

[ekirikas.com]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου