ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

4 Ελληνες στους πλουσιότερους νέους της Αυστραλίας

4-ελληνες-στους-πλουσιότερους-νέους-τη-667892

Η λίστα με τους πλουσιότερους νέους της Αυστραλίας για το 2016, BRW Young Rich list, δημοσιεύθηκε. Περιλαμβάνει τους 100 πιο πλούσιους νέους Αυστραλούς, ανάμεσα τους βρίσκονται και 4 επιχειρηματίες με ελληνική καταγωγή.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι Mike Cannon-Brookes και Scott Farquhar με περιουσία $4.6 δις. Η λίστα περιλαμβάνει και διασημότητες όπως η Miranda Kerr, ο Chris Hemsworth και ο Sam Worthington.

Συνολικά στη λίστα παρουσιάζονται 8 γυναίκες, μία εκ των οποίων έχει ελληνική καταγωγή και είναι η Kayla Itsines.

Διαβάστε ποιοι είναι οι 4 Έλληνες της λίστας:

1.Νίκος Γεωργαλής

Ο Γεωργαλής βρίσκεται στην 17η θέση με περιουσία $144.00 εκατομυρίων. Αξίζει να σημειώσουμε πως βρισκόταν και στη λίστα του 2015 στην 36η θέση με περιουσία 72 εκατομμυρίων δολαρίων. Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους κτηματομεσίτες στην Καμπέρα. Είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Geocon, μιας μεγάλης οικοδομικής εταιρείας. Η ομάδα του κατασκευάζει το ψηλότερο κτίριο κατοικιών στην Καμπέρα, το Wayfarer, στην περιοχή Belconnen. Είναι επίσης ιδιοκτήτης της Abode Apartment Hotels.

2. Τιμ Δημητρίου

Ο Τιμ Δημητρίου είναι στη 27η θέση με περιουσία $84.00 εκατομμυρίων. Βρισκόταν και στη λίστα του 2015 στην 33η θέση με περιουσία 73 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Τιμ είναι επικεφαλής των επιχειρησιακών λειτουργιών της Acquire ανά τον κόσμο και έχει βοηθήσει στην επέκταση της ταχείας ανάπτυξης της εκπαίδευσης και της εργασίας των υπηρεσιών της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Βοήθησε στην ίδρυση της επιχείρησης πριν από τρία χρόνια, με τον Jesse Sahely, τον Damien Dau και τον John Wall.

3.Κώστας Δρακόπουλος

Ο Κώστας Δρακόπουλος μπαίνει για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη λίστα και βρίσκεται στην 42η θέση με περιουσία $60.00 εκατομμυρίων. Συσκεύαζε πακέτα για την Nike και την Fila, έχοντας εγκαταλείψει τις σπουδές του στις κατασκευές, αλλά σε ηλικία 20 ετών αποφάσισε να επιστρέψει. Η πρώτη του δουλειά ήταν στις Κατασκευές Buxton και στο Hickory Group. Το 2006 ίδρυσε την κατασκευαστική Drakk. Η εταιρεία χτίζει μικρά διαμερίσματα και τα project κυμαίνονται από $5 έως $30 εκατομμύρια.

4. Kayla Itsines

Η Kayla Itsines και ο αρραβωνιαστικός της έχουν χτίσει μια αυτοκρατορία στον τομέα του fitness. Είναι η πρώτη φορά που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα και βρίσκεται στην 51η θέση με περιουσία $46.00 εκατομμύρια. Το 2014 το ζευγάρι ίδρυσαν την εταιρεία The Bikini Body Training, χρησιμοποιώντας το Instagram για να προωθήσουν την επιχείρηση τους. Τα social media οδήγησαν την εταιρεία τους σε μεγάλη ανάπτυξη και η Kayla έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο, ενώ ήταν ανάμεσα στους 30 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στο Ίντερνερ σύμφωνα με τους Time’s. Το application τους Sweat with Kayla κοστίζει 55 δολάρια και μόνο στις συσκευές Android, έχει περισσότερα από 1 εκατομμύριο downloads.

ellines.com

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου