ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Μια Kalimera είναι αυτή: Η ελληνική καντίνα που λατρεύουν οι Λονδρέζοι

μια-kalimera-είναι-αυτή-η-ελληνική-καντίνα-πο-687409

Για όσους εργάζονται στο εξωτερικό, τα food trucks, οι λεγόμενες καντίνε δηλαδή, βρίσκονται στην πρώτη επιλογή για ένα γρήγορο μεσημεριανό γεύμα. Οι Λονδρέζοι βέβαια, έχουν ένα λόγο παραπάνω για να νιώθουν τυχεροί. Και αυτός ο λόγος έχει ελληνικό όνομα. Λέγεται… «Kalimera» και χαρίζει νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας.

Δημιουργός του ο Τηλέμαχος Αργυρίου, ο οποίος εργαζόταν στον τραπεζικό κλάδο στο Λονδίνο και είχε προσωπική εμπειρία από αυτά τα γρήγορα γεύματα στο χέρι,που τις περισσότερες φορές ήταν τα ίδια.

Αποφάσισε κάποια στιγμή να κάνει στροφή στην καριέρα του και ήξερε πολύ καλά πού να καταλήξει. Έτσι κατέληξε στην ελληνική κουζίνα και ένα καλό φαγητό στα… όρθια.

Στο Kalimera βρίσκεις μουσακά με μελιτζάνες, ψητές πατάτες, ραγού με κρέας ή χορτοφαγικό και σως κεφαλοτύρι σε αποδομημένη μορφή όμως, τα διάσημα σουβλάκια σε 3 εκδοχές: με κοτόπουλο, τζατζίκι αβοκάντο και χούμους, αρνίσιο με τζατζίκι μέντας και μελιτζανοσαλάτα και χορτοφαγικό με χαλούμι, πέστο, σπανάκι και ντοματίνια, αλλά και σαλάτες χορτοφαγικές ή με κρέας.έχοντας μόνο καλά σχόλια να κάνουν για τις ελληνικές σπεσιαλιτέ του Τηλέμαχου. Ανάμεσα τους φυσικά και οι πρώην συνάδελφοι του!

Με πληροφορίες από tilestwra.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου