ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

METRO TALENT CHALLENGE: Τώρα η ευκαιρία για καριέρα βρίσκεται στον Όμιλο METRO

metro-talent-challenge-τώρα-η-ευκαιρία-για-καριέρα-βρίσκ-155240

Η ελπίδα είναι η πιο σοβαρή κινητήριος δύναμη. Και η δυνατότητα οι ικανότητες μας να καθορίσουν το μέλλον το σημαντικότερο κίνητρο.

Η εταιρεία ΜΕΤRO στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να προσφέρει ευκαιρίες και θέσεις εργασίας σε νέα και ταλαντούχα παιδιά, πρωτοπορεί, εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα METRO Talent Challenge. Με τον τρόπο αυτό, δίνει την ευκαιρία σε 8 νέους να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια της METRO αναπτύσσοντας τις δυνατότητες τους σε ένα σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον.

Μέσα από το πρόγραμμα METRO Talent Challenge οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν βασικούς τομείς λειτουργίας της εταιρείας, να αποκτήσουν σημαντική εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και στους ρυθμούς της αγοράς, να συμμετέχουν σε απαιτητικά projects και να παρακολουθήσουν διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από τις 6/12/2017 και θα ολοκληρωθεί στις 31/10/2018.

Οι υποψήφιοι που επιλέχτηκαν είναι από 26 έως 29 ετών και έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών. Με τον συνολικό αριθμό των αιτήσεων να ξεπερνά τις 500 επελέγησαν 8 υποψήφιοι (5 αγόρια και 3 κορίτσια) μετά από συνεντεύξεις, τεστ προσωπικότητας και τεστ ικανοτήτων.

Οι 8 νέοι έχουν ήδη διανύουν την εβδομάδα θεωρητικής εκπαίδευσης όπου ενημερώνονται για τη δομή της εταιρείας και εξοικειώνονται με εταιρικά θέματα και διαδικασίες Επόμενος σταθμός είναι η επίσκεεψη στα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, λιανικής Μy market και το κέντρο διανομής στα Οινόφυτα.

Τελευταίο στάδιο της εκπαιδευτικής τους διαδρομής θα είναι η σε διάφορα Τμήματα των κεντρικών γραφείων της εταιρείας, ανάλογα με την ειδικότητά τους.

Αφού ολοκληρωθεί το εκπαιδευτικό μέρος του προγράμματος για 8 μήνες θα εργασθούν σε καταστήματα λιανικής της εταιρείας, ο καθένας στο My market της περιοχής του. Θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από όλες τις θέσεις (ROTATION) και να αποκτήσουν εμπειρία σε όλο το φάσμα της λειτουργίας ενός καταστήματος λιανικής πώλησης με συγκεκριμένες αρμοδιότητες, στόχους και ευθύνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη τη τη διάρκεια του προγράμματος θα υπάρχει αξιολόγηση των συμμετεχόντων.

Όλοι τους με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα έχουν την ευκαιρία, βάσει των επιδόσεών τους, να ενταχθούν στο ανθρώπινο δυναμικό της METRO AEBE.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου