ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα Αμοιβαία Κεφάλαια PiraeusInvest «Made in Luxembourg»

νέα-αμοιβαία-κεφάλαια-piraeusinvest-made-in-luxembourg-633113

Η Piraeus Asset Management Europe, θυγατρική του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς με έδρα το Λουξεμβούργο, επεκτείνει την προϊοντική της γκάμα με την έκδοση πέντε νέων Αμοιβαίων Κεφαλαίων (sub funds) “Made in Luxembourg”. Τα νέα Αμοιβαία Κεφάλαια διατίθενται από την 1η Δεκεμβρίου 2016.

Τα Αμοιβαία Κεφάλαια (sub funds) ανήκουν στο Λουξεμβουργιανό Αμοιβαίο Κεφάλαιο ομπρέλα (umbrella fund) PiraeusInvest, που σημαίνει ότι αποτελούν διαφορετικά υπο-Αμοιβαία Κεφάλαια του PiraeusInvest, με διαχειρίστρια εταιρία την Piraeus Asset Management Europe, διαχειριστή επενδύσεων την Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ και διάθεση μέσω του Δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.

Πρόκειται για μια σειρά εξειδικευμένων λύσεων που ανοίγουν νέους επενδυτικούς ορίζοντες επεκτείνοντας τις δυνατότητες των επενδυτών. Δύο Αμοιβαία κεφάλαια (sub funds) είναι βραχυπρόθεσμα ομολογιακά [PiraeusInvest Enhanced Liquidity] και απευθύνονται σε επενδυτές με βραχυ-μεσοπρόθεσμο ορίζοντα επένδυσης. Τρία Αμοιβαία κεφάλαια είναι μικτά Fund of Funds με διαφορετικό επενδυτικό προφίλ [PiraeusInvest Global Balanced Fund of Funds], καθένα από τα οποία αποτελεί ένα ολοκληρωμένο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο με ευρεία διασπορά σε όλες τις κατηγορίες επένδυσης σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Piraeus Asset Management Europe δραστηριοποιείται από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 στο Λουξεμβούργο, την αδιαφιλονίκητη πρωτεύουσα Αμοιβαίων Κεφαλαίων στην Ευρώπη και παγκόσμιο σημείο αναφοράς στην εξέλιξη των υπηρεσιών σχεδιασμού, λειτουργίας και παροχής χρηματοπιστωτικών προϊόντων. Η Piraeus Asset Management Europe λειτουργεί έχοντας ως στόχο να προσφέρει ένα αξιόπιστο επενδυτικό περιβάλλον, διαφάνεια, ασφάλεια συναλλαγών και άμεση πρόσβαση στη διαχείριση επενδύσεων σε κορυφαίες χρηματοπιστωτικές αγορές.

Το έντυπο των Βασικών Πληροφοριών για τους Επενδυτές (KIID) των ΟΣΕΚΑ της Piraeus Asset Management Europe (στην ελληνική γλώσσα) και το ενημερωτικό δελτίο και οι τελευταίες εκθέσεις των ΟΣΕΚΑ (στην αγγλική γλώσσα) διατίθενται στην ιστοσελίδα της Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ www.piraeusaedak.gr και στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.

Η απόκτηση και η εξαγορά μεριδίων ΟΣΕΚΑ υπόκεινται στους εκάστοτε ισχύοντες περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων.

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου