ΜΠΑΣΚΕΤ

6ο τουρνουά «Νίκος Φιλίππου» από το B.C. Volos

6ο-τουρνουά-νίκος-φιλίππου-από-το-b-c-volos-736956

Η ομάδα του B.C. Volos για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το τουρνουά ανδρικών ομάδων «Νίκος Φιλίππου» στη μνήμη του προέδρου της. Το τουρνουά θα γίνει στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» μεθαύριο Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι εκτός από την ομάδα του B.C. Volos, οι Α.Ε. ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, Α.Ε.Σ.ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΒΟΛΟΥ.

Το χαρακτηριστικό του τουρνουά είναι ότι όλες οι ομάδες έχουν στο ρόστερ τους νεαρούς παίκτες, που ο πρόεδρος αγαπούσε πάρα πολύ και ήθελε να προσφέρει σ’ αυτούς.

Στην ανακοίνωση του B.C. Volos αναφέρεται ακόμη: «Καλούμε όλον τον κόσμο και τα νέα παιδιά της πόλης μας να έρθουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες των νεαρών αθλητών όλων των ομάδων και να δουν από κοντά τις προσπάθειες τους αλλά και να χειροκροτήσουν το μέλλον του ελληνικού και βολιώτικου μπάσκετ… Επίσης η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί τις τρεις ομάδες για τη συμμετοχή και τους χορηγούς και εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. B.C.VOLOS-PLAY WITH’PASSION».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου