ΜΠΑΣΚΕΤ

Κληρώνει στις 23/7 για την Α1 μπάσκετ

κληρώνει-στις-23-7-για-την-α1-μπάσκετ-798459

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνει για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των ανδρών, εξέδωσε η Basket League. Όπως έγινε, λοιπόν, γνωστό αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 της Δευτέρας 23 Ιουλίου στο «AegeonBeachHotel» στο Σούνιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Basket League της σεζόν 2018 -΄19, του 27ου κατά σειρά επαγγελματικού πρωταθλήματος, με τη συμμετοχή έξι ομάδων από την Αθήνα, δύο από τη Θεσσαλονίκη και έξι από διαφορετικές πόλεις της ελληνικής περιφέρειας (Πάτρα, Λαύριο, Κύμη, Ρόδος, Ρέθυμνο και Λήμνος), αρχίζει με την κλήρωση των αναμετρήσεων της κανονικής περιόδου.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Ιουλίου και ώρα 18:00, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συνδέσμου δύο και πλέον μήνες πριν τον εναρκτήριο αγώνα, με σκοπό να εξυπηρετήσει τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των ΚΑΕ/μελών του ΕΣΑΚΕ ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς.

Η κλήρωση της Basket League για τη σεζόν 2018 -΄19, που αναμένεται να είναι από τις πιο ανταγωνιστικές και συναρπαστικές των τελευταίων ετών, θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές AEGEON BEACH HOTEL στο Σούνιο με φόντο τον ναό του Ποσειδώνα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου