ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλικός αγώνας μπάσκετ: «Ρολάρουμε όλοι μαζί για τη ζωή»

φιλικός-αγώνας-μπάσκετ-ρολάρουμε-όλ-97332

Τρίποντα… αλληλεγγύης πρόκειται να καρφωθούν σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, την ερχόμενη Πέμπτη 8 Μαρτίου, στις 11 π.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας. Τα καλάθια θα μετατραπούν σε συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων.

Συγκεκριμένα, στην προσπάθεια προώθησης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου, ο Δήμος Βόλου – Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ «Αργοναύτες» Βόλου απευθύνουν ευρύ κάλεσμα στον φιλικό αγώνα μπάσκετ της ερχόμενης Πέμπτης.

«Οι “Αργοναύτες” Βόλου και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης χτίζουν γέφυρα αλληλεγγύης με τα παιδιά και τους συμπολίτες μας, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα κατά προτίμηση παυσίπονα –αντιφλεγμονώδη– υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα, για την εξυπηρέτηση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης μας. Με την προσπάθειά μας αυτή δηλώνουμε ενεργό “παρών” σε όσους έχουν την ανάγκη μας. Ελάτε να ενώσουμε δυνάμεις στο κοινό μας σκοπό», αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση – κάλεσμα των διοργανωτών του φιλανθρωπικού αγώνα.

Κάθε ενδιαφερόμενος καλείτε να δηλώσει συμμετοχή και να ρολάρει σ’ αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι μπάσκετ με αμαξίδια.

Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τη δημιουργία 5μελών ομάδων μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 7 Μαρτίου. Υπεύθυνη επικοινωνίας Βενετία Τσιάκα, τηλ: 24210 55156 και 6940 568 515.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου