ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο ροζ φύλλο αγώνα

νέο-ροζ-φύλλο-αγώνα-162051

Τον Πρωτέα Γρεβενών φιλοξενεί σήμερα στις 5μ.μ. η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική κατηγορία των ανδρών, με τους κυανόλευκους να προέρχονται από μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία, αλλά σίγουρα να θέλουν ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα, βλέποντας άνοδο…

Ακόμη μία επιτυχία θέλουν να σημειώνουν οι παίκτες των Πρέκα-Τύμπα φιλοξενώντας τον Πρωτέα στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, όπου χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου τους για να κατακτήσουν την τρίτη σερί νίκη.

Φαίακας Κέρκυρας και Νικόπολη Πρέβεζας ήταν τα δύο προηγούμενα θύματα για τους κυανόλευκους, οι οποίοι ξεπέρασαν τις ήττες από Ικαρους Τρικάλων και Φίλιππο Βέροιας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να βρεθούν και πάλι στις υψηλότερες θέσεις, με στόχο τη δυάδα που θα χαρίσει την άνοδο.

Μέχρι τότε όμως αυτό που προέχει είναι οι νίκες και σίγουρα η σημερινή κόντρα μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, με τη Νίκη να καλείται να κάνει και πάλι την υπέρβαση απέναντι σε μια δυναμική ομάδα η οποία σκόρπισε με 89-38 τους Ικάρους Τρικάλων την περασμένη αγωνιστική.

Κάλεσμα της Δ.Ε.

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να στηρίξει την ομάδα στον δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον Πρωτέα Γρεβενών κάνει η Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου θέλοντας από τους φιλάθλους να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη. Αναλυτικά: «Την ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου σήμερα στις 5μ.μ. στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που θέτει υψηλούς στόχους στην κατηγορία. Ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί, ωστόσο η ομάδα θέτει υψηλότερους στόχους και για το πετύχουμε αυτό, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε! Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας!».

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι οι κ.κ. Λουλουδιάδης-Αγραφιώτης Γρ.

Πρόγραμμα (12η)

Σήμερα (5μ.μ.)

Κλειστό Δ. Βικέλας

Φίλιππος Β.-Νικόπολη Πρέβεζας

Κλειστό Ν. Ιωνίας Βόλου

Νίκη Βόλου-Πρωτέας Γρεβενών

Κλειστό Μπάρας Τρικάλων

Ίκαροι Τρ.-Ιωνικός Ιων.

Κλειστό Πολυκάστρου Κιλκίς

Εύαθλος Μακ.-Ζέφυρος Ο2

Κλειστό Αγρινίου

Αγρίνιο-Βέροια

Κλειστό Ιωαννίνων

ΑΓΣ Ιωαννίνων-Πτολεμαΐδα

Βαθμολογία
1. Φαίακας Κέρκυρας 20

2. Φίλιππος Βέροιας 18

3. Νίκη Βόλου 17

4. ΑΓΣ Ιωαννίνων 17

5. Πρωτέας Γρεβενών 16

6. Νικόπολη Πρέβεζας 16

7. Ζέφυρος 15

8. Ιωνικός 14

9. Ίκαροι Τρικάλων 14
10. ΑΟΚ Βέροιας 13
11. Εύαθλος Πολυκάστρου 13
12. ΑΠΣ Πτολεμαΐδα 13
13. ΓΕ Αγρινίου 12

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου