ΜΠΑΣΚΕΤ

Νύχτα… τρόμου για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου

νύχτα-τρόμου-για-τα-κορίτσια-του-ολυμ-168028

Ηταν λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όταν η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου επέστρεφε από την Αθήνα, όπου λίγες ώρες νωρίτερα είχε αγωνιστεί απέναντι στον Αθηναϊκό για την Α1 κατηγορία γυναικών στο μπάσκετ.

Αποκαμωμένες από τον αγώνα αλλά και το ταξίδι στην πρωτεύουσα, οι ερυθρόλευκες σάστισαν όταν αρχικά στα διόδια της Πελασγίας τούς ζητήθηκε να μη συνεχίσουν την πορεία τους, μιας και όπως τους μεταφέρθηκε υπήρχε εν εξελίξει καταδίωξη… στην Εθνική οδό, με όχημα να κινείται με τρελό ρυθμό και στο αντίθετο ρεύμα με τον κίνδυνο να προκληθεί ατύχημα.

Με το πέρας 30 λεπτών και αφού ο δρόμος δόθηκε και πάλι σε κυκλοφορία, η ερυθρόλευκη αποστολή (αποτελούμενη από 20 άτομα, εκ των οποίων 12 μπασκετμπολίστριες και μέσα σε αυτές και η 16χρονη Ιωάννα Αρτεμισίου που έκανε ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία στην έδρα του Αθηναϊκού) συνέχισε τον δρόμο της επιστροφής, αλλά λίγα χιλιόμετρα αργότερα, από το πουθενά αυτοκίνητο Ι.Χ. κινούμενο στην αντίθετη κατεύθυνση λίγο έλειψε να συγκρουστεί με το πούλμαν της αποστολής του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος οδηγός του λεωφορείου και μέλος της Δ.Ε. μπάσκετ Απόστολος Έξαρχος λειτούργησε αστραπιαία βγάζοντας εκτός δρόμου το όχημα χωρίς όμως να προκληθούν ζημιές και όπως τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ «Γλιτώσαμε παρά τρίχα…». Η γρήγορη αντίδραση εξάλλου του κ. Εξαρχου δεν έγινε αντιληπτή από τα κορίτσια της ομάδας που κοιμόνταν πλέον στα πίσω καθίσματα.

Η ευκολία με την οποία επέτρεψαν στο λεωφορείο να ξεκινήσει και πάλι από την Πελασγία, εφόσον δεν είχε διαλευκανθεί η υπόθεση με το τρελό Ι.Χ., σόκαρε όλα τα μέλη της Δ.Ε. μπάσκετ, με τον έφορο του τμήματος κ. Γιώργο Κουσιαρή να διερωτάται μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ πώς είναι δυνατόν να δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία η Εθνική οδός, από τη στιγμή που το αυτοκίνητο… δεν είχε σταματήσει τη φρενήρη πορεία του. Οπως έγινε γνωστό, χθες το Ι.Χ. που παρ’ ολίγον να πέσει πάνω στο πούλμαν που μετέφερε την ερυθρόλευκη αποστολή, είχε κλαπεί από ΡΟΜΑ από την περιοχή των Φαρσάλων, και καταδιωκόταν από την αστυνομία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου