ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστρέφει στις… νίκες

επιστρέφει-στις-νίκες-237859

Την επιστροφή στις νίκες μαζί με την επιστροφή στην έδρα της θέλει να συνδυάσει η Νίκη Βόλου σήμερα στις 5μ.μ., φιλοξενώντας τη Γ.Ε. Αγρινίου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Ανδρών στο μπάσκετ.

Με σημαντικά προβλήματα στον άσο, αλλά με τη στήριξη του κόσμου της η Νίκη Βόλου θέλει σήμερα την 4η νίκη, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την ήττα στα Γιάννενα την περασμένη Κυριακή.

Οι κυανόλευκοι, που έχουν σημειώσει μόνο νίκες στην έδρα τους στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, θέλουν να διατηρήσουν απόρθητο το κάστρο τους, αλλά θα στερηθούν των πολύτιμων υπηρεσιών των Θωμά Γεωργίου και Θόδωρου Τοκατλίδη, με τον τεχνικό Λάμπρο Πρέκα να ψάχνει τις λύσεις για τον άσο και την καλύτερη οργάνωση του παιχνιδιού της ομάδας του. Ο πρώτος είχε υποστεί διάστρεμμα στο παιχνίδι με τη Βέροια, και παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε για μερικά λεπτά στα Γιάννενα την περασμένη Κυριακή αποφασίστηκε να προφυλαχθεί μέχρι να είναι 100% έτοιμος, ενώ από βαρύ διάστρεμμα υποφέρει και ο Τοκατλίδης, ο οποίος θα μείνει εκτός παρκέ για περίπου ένα μήνα.

Σε ανακοίνωση – κάλεσμα της Δ.Ε. μπάσκετ των κυανόλευκων αναφέρεται: «Εντός έδρας αγώνας για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Οι παίκτες του Λάμπρου Πρέκα θα αντιμετωπίσουν για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής του πρωταθλήματος την ομάδα της Γ.Ε. Αγρινίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας. Η Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ καλεί τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Σας περιμένουμε όλους».

Μοίρασαν προσκλήσεις

Εξάλλου οι παίκτες της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τσώλης και Σάκης Κουτίνας, συνοδευόμενοι από μέλη της Δ.Ε. επισκέφθηκαν την Παρασκευή το 9ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας και μοίρασαν προσκλήσεις για τον σημερινό με την Γ. Ε Αγρινίου στους μικρούς μαθητές του σχολείου και όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του τμήματος: «Η ομάδα μας συνεχίζει την προσπάθεια να αγκαλιάσει τα νέα παιδιά της πόλης μας, να τα φέρει κοντά της ώστε να ζήσουν τη μαγεία του αθλητισμού. Η Νίκη Βόλου θέλει τις Κυριακές δίπλα της, την οικογένεια που θα ενθαρρύνει και θα ενισχύει την ομάδα μας, σε ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον, στις νίκες και στις ήττες».

Το πρόγραμμα (5η)

Φαίακας-ΑΠΣ Πτολεμαΐδας (χθες)

Σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου

17.00 Νικόπολη-Βέροια

Τσιαπλής-Παπανικολάου (Κανελλόπουλος)

17.00 Φίλιππος Βέρ.-ΑΓΣ Ιωαννίνων

Παπαδόπουλος Χ.-Αγραφιώτης Ιωάν. (Καλότσης)

17.00 Νίκη Βόλου-Αγρίνιο

Γρεκός-Πράτος (Μόρφη Γ.)

17.00 Πρωτέας Γρ.-Ζέφυρος 02

Καρακώστας-Λεκατσάς (Κηπουρίδης)

18.00 Ίκαροι Τρ.-Εύαθλος

Σαρακενίδης-Χρυσάφης (Γκαρτζονίκας)

Ρεπό: Ιωνικός Ιωνίας

Βαθμολογία
1. Φαίακας Κέρκυρας 8
2. Φίλιππος Βέροιας 7
3. ΑΓΣ Ιωαννίνων 7
4. Νίκη Βόλου 7
5. Ίκαροι Τρικάλων 6
6. Εύαθλος Πολυκάστρου 5
7. Ζέφυρος 5
8. ΑΟΚ Βέροιας 5
9. Ιωνικός Ιωνίας 5
10. ΑΠΣ Πτολεμαΐδα 5
11. Νικόπολη Πρέβεζας 4
12. ΓΕ Αγρινίου 4
13. Πρωτέας Γρεβενών 4

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου