ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόντρα στον πρωταθλητή

κόντρα-στον-πρωταθλητή-251933

Τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό Πειραιώς, υποδέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Μετά τη βαριά ήττα στη Λευκάδα, τα κορίτσια του Ολυμπιακού Β. θα προσπαθήσουν απέναντι στον πρωταθλητή να είναι ανταγωνιστικές και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό. Στη προσπάθεια αυτή ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, τόσο με την Άνα Ταντουρόφσκα, που αποκόμισε ένα ράγισμα στα πλευρά από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την αρχηγό Νίκη Ζέρβα αλλά και τη Ραφαέλα Σουλτάνη.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο γι’ αυτούς χώρο.

Στον αγώνα, όπως και σε όλους τους αγώνες, τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών, έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών, που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή της Α2 Γυναικών στα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου και στους προπονητές τους, ενώ αναμνηστική πλακέτα θα απονεμηθεί και στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στην αρχηγό της Εθνικής ομάδας Εβίνα Μάλτση.

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια και στους προπονητές τους, ενισχύοντάς τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου