ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτη συγκέντρωση για τα τμήματα υποδομής

πρώτη-συγκέντρωση-για-τα-τμήματα-υποδ-303821

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας η πρώτη συγκέντρωση για τα τμήματα της υποδομής του BC Βόλος και για τις νέες εγγραφές στα τμήματά του συλλόγου.

Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρών πολλά παιδιά από τα τμήματα των μικρών αθλητών καθώς και οι γονείς τους για την ενημέρωση που έγινε για τη νέα χρονιά.

Επίσης παρόντες ήταν και πολλοί νέοι αθλητές με τους γονείς τους που ήρθαν στην ομάδα για να γνωρίσουν τα μυστικά της καλαθοσφαίρισης.

Στους γονείς και στους νεαρούς αθλητές μίλησαν ο τεχνικός Δ/ντης κ. Καρακατσούνης Ιωάννης, ο υπεύθυνος υποδομής κ. Καρακατσούνης Κων/νος και οι προπονητές κ.κ. Μάνος Αντώνης και Καραγιώργος Δημήτρης, που ανέλυσαν το προπονητικό πρόγραμμα και τους στόχους για τις μικρές ηλικίες καθώς και την λειτουργία της ομάδας μας όπως και για τις επιτυχίες και εκδηλώσεις που γίνονται όλη την αγωνιστική χρονιά.

Οι προπονήσεις των τμημάτων ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του 1ου Νέας Ιωνίας Βόλου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από τις 10π.μ έως και 10μ.μ. στα τηλέφωνα: 6946284232-6972124459 και στο τηλέφωνο της Γραμματείας 6987048486.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου