ΜΠΑΣΚΕΤ

Αμερικανική βοήθεια στον Ολυμπιακό

αμερικανική-βοήθεια-στον-ολυμπιακό-307225

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες η Αμερικανίδα Κιάρα Άντριους, η οποία θα ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας των γυναικών.

Την Αμερικανίδα γκαρντ υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Αλέκος Μεταφτσής μαζί με το μέλος της διοικούσας επιτροπής Απόστολο Έξαρχο.

Χθες τα ξημερώματα αναμενόταν στην Αθήνα και η άλλη Αμερικανίδα η σέντερ Μοριάνα Κλέιτον, η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στου facebook δήλωσε πως ανυπομονεί να έρθει στη χώρα μας, να γνωρίσεις τις νέες της συμπαίκτριες και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Οι δυο Αμερικανίδες του Ολυμπιακού Βόλου, όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, προκειμένου να μην είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, ώστε να ενσωματωθούν ομαλά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι προπονήσεις στα κλειστά γυμναστήρια του 1ου, του 2ου και του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου και στο ΕΑΚ Βόλου, υπό την επίβλεψη των προπονητών και προπονητριών Μιχάλη Καπουρνιώτη, Ελένης Παπαθανασίου, Ιωάννας Ράμμου και Ραφαέλλας Σουλτάνη. Ήδη, η προσέλευση των παιδιών είναι μεγάλη, ενώ στις προπονήσεις υπάρχει μεγάλη προσέλευση και έντονος ενθουσιασμός. Όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, δεν έχουν παρά να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των Ευθύμη Χούτα (υπεύθυνος υποδομών, τηλ. 6945419992) και των προπονητών Καπουρνιώτη Μιχάλη (6936578196), Ράμμου Γιάννα (6978189788), Παπαθανασίου Ελένη (6945411031), Σουλτάνη Ραφαέλα (6974593861), κάνοντας έτσι τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση το μπάσκετ, τρόπο ζωής.

Διαρκείας του μπάσκετ

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. για τη νέα αθλητική περίοδο 2017-18, που ως γνωστό φέτος θα υπάρχουν δυο κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας:

Τα RED που τιμώνται 40 ευρώ, και

Τα GOLD που τιμώνται 100 ευρώ, και οι κάτοχοί τους θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από ειδική θέση εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ανεξάρτητα κατηγορίας τα εισιτήρια αφορούν τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, τόσο της γυναικείας ομάδας, που την αθλητική περίοδο 2017-18 θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, όσο και της αντίστοιχης ανδρικής ομάδας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου