ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαγιάννης: «Ξεχνάμε τι έγινε, κάνουμε επανεκκίνηση»

παπαγιάννης-ξεχνάμε-τι-έγινε-κάνουμ-321116

Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε, έστω και την ύστατη ώρα, να πάρει την πρόκριση για τη φάση των νοκ άουτ του Eurobasket 2017. Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τα όσα έγιναν στο Ελσίνκι, παράλληλα, όμως, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να τ’ αφήσουν όλα πίσω και να κάνουν επανεκκίνηση ενόψει των νοκ άουτ αναμετρήσεων στην Κωνσταντινούπολη.

Ο διεθνής σέντερ άσος των Κινγκς ανέφερε: «Ο καθένας από εμάς, από τον κόουτς μέχρι το τελευταίο μέλος της αποστολής πίστευε πολύ σε αυτή τη νίκη. Όλοι με τον τρόπο τους βοήθησαν, έδωσαν μόνο το καλύτερο για να φτάσουμε σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο, όπως εξελίχθηκε η διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα σημαντικό».

Για το παιχνίδι με την Πολωνία, είπε: «Παίξαμε καλή άμυνα όταν χρειάστηκε, αντιδράσαμε σωστά όταν μας πλησίασαν στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ γενικότερα είχαμε εξαιρετικό σουτ τριών πόντων, κάτι που μας βοήθησε ψυχολογικά και πρακτικά φυσικά, αφού πήραμε τη διαφορά».

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε και στη συνέχεια κόντρα στη Λιθουανία: «Είναι πολύ σημαντικό να δούμε όλα τα λάθη μας, τι έχουμε κάνει εδώ στη Φινλανδία και να προχωρήσουμε όπως θέλουμε. Ξεχνάμε τι έγινε από πλευράς αποτελεσμάτων, κάνουμε την επανεκκίνησή μας και εστιάζουμε στη Λιθουανία. Θα τη δούμε στο βίντεο, θα δούμε τι κάνουν κι αυτοί καλά και τι λάθος και θα προχωρήσουμε ανάλογα».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Δεν έχει νόημα να γυρίσουμε στα προχθεσινά ή σε οτιδήποτε άλλο. Για εμάς υπάρχει το από εδώ και πέρα. Σαν να ξεκινά μια καινούρια διοργάνωση…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου