ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιορτή η τελετή λήξης του Αιολικού Βόλου

γιορτή-η-τελετή-λήξης-του-αιολικού-βόλ-409207

Με τελετάρχη τον Αντώνη Σαμαρά πραγματοποιήθηκε μέσα στην εβδομάδα η τελετή λήξης του Αιολικού Βόλου, σε ένα πανηγυρικό περιβάλλον παρουσία των μελών, των γονιών και φυσικά με συμμετοχή πολλών παιδιών. Το κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» ήταν στολισμένο με πολύ μεράκι με μπαλόνια και με το φουσκωτό δελφινάκι να υποδέχεται τους καλεσμένους και φυσικά να τους υπενθυμίζει για τις επικείμενες βουτιές των παιδιών τώρα το καλοκαίρι. Ο Αντώνης Σαμαράς καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους λέγοντας μεταξύ άλλων τα παρακάτω: «Σας καλωσορίζω εκ μέρους του Δ.Σ., της Διοικούσας επιτροπής και των μελών στο 4ο εσωτερικό τουρνουά του Αιολικού Βόλου “ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΥΜΠΑΣ”.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας όπως και τους επίσημους προσκεκλημένους μας. Ο Γρηγόρης Τύμπας ήταν ο άνθρωπος πίσω από κάθε αθλητική δραστηριότητα των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ο Γρηγόρης Τύμπας ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές και ιδρυτές του Αιολικού Βόλου και τον ευχαριστούμε. Για τον σκοπό αυτό διοργανώνουμε κάθε χρόνο το εσωτερικό τουρνουά προς τιμή του ως ελάχιστο φόρο τιμής. Στηρίζουμε τα παιδιά της Φλόγας σε μνήμη του Γρηγόρη Τύμπα. Στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του, ο Αιολικός Βόλου έχει να επιδείξει μία μεγάλη δυναμική στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης. Όσον αφορά τον απολογισμό της φετινής χρονιάς μπορούμε να αναφέρουμε επιγραμματικά τα παρακάτω: Οι παίδες πρωταθλητές Μαγνησίας, οι κορασίδες τέταρτες, οι έφηβοι τρίτοι, οι άνδρες τέταρτοι στη Α2, ο Λογοδότης στην Εθνική Παμπαίδων, μίνι και παμπαίδες πρώτοι, ο Βαγιόπουλος στη εθνική κωφών κ.τ.λ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους πάντα του Δ.Σ. τη βιομηχανία της Ε.Ψ.Α. για την προσφορά των αναψυκτικών, το Ζαχαροπλαστείο ”ο Μπάμπης” για την προσφορά των γλυκών, το αρτοποιείο “Aρτόπολις” για την προσφορά γλυκών επίσης, καθώς και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής για το στολισμό και για τα χειροποίητα εδέσματα. Ευχαριστούμε το ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση του γηπέδου. Ευχαριστούμε τους χορηγούς του CAMP, τη χαλβαδοποιία Βόλου “ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 1919”, την ψησταριά “ΣΑΜΑΡΑ” στον Άγιο Γεώργιο Φερών και τα γυμναστήρια GYM WAY του κ. Αποστόλου Κοσμά. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που βρίσκονται στο πλευρό μας κάθε φορά που τους χρειαζόμαστε. Είναι γνωστό ότι η πιο γενναία καρδιά είναι η καρδιά του εθελοντή». Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα διαγωνιστικά παιχνίδια. Νικητές: ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στα σουτ στη μικρή κατηγορία, ΛΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στη μεσαία κατηγορία στα hot shoot, ΔΡΑΠΑΝΑΣΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ στα lay up, ΛΟΓΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στα καρφώματα με δεύτερο τον Χαντζή και τρίτο τον Σπανόπουλο, παρόλο το εντυπωσιακό του πρώτο κάρφωμα! Στη συνέχεια με πολύ χειροκρότημα από τους παρευρισκομένους η γυμνάστρια κ. Καπουρτίδου Μαρία αναφωνούσε ένα-ένα το όνομα των παικτών του ALL STAR GAME. WEST:ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΖΑΡΝΑΚΟΥΠΗΣ Χ.-ΖΑΡΝΑΚΟΥΠΗΣ Α.-ΛΟΓΟΔΟΤΗΣ-ΠΑΡΙΣΑΚΗΣ-ΔΑΡΤΙΩΤΗΣ-ΔΡΑΓΑΤΖΙΚΗΣ-ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ-ΤΣΑΝΤΟΣ-ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ-ΜΠΑΡΔΑΣ.EAST:ΚΑΝΟΥΛΗΣ-ΒΑΣΔΕΚΗΣ-ΚΙΣΚΙΝΗΣ-ΧΑΝΤΖΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ-ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ-ΜΠΟΥΡΑΣ-ΜΠΑΙΡΑΜΗΣ. Νικήτρια ήταν η ομάδα WESTμε 71-50!

Στο ημίχρονο χόρεψαν το χασάπικο του Αιολικού τα κορίτσια από τις κορασίδες, που επιμελήθηκε η γυμνάστρια κ. Τεντζεράκη Τατιάνα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού έγιναν οι απονομές με μετάλλια και βραβεία. Πολυτιμότερος παίκτης ανακηρύχθηκε ο Άγγελος Ζαρνακούπης, που εκτός από το βαρύτιμο έπαθλο κέρδισε και μια διανυκτέρευση δύο ατόμων στη Μακρυνίτσα από τον φίλο του Αιολικού manager Γιάννη Κισκίνη στο αρχοντικό EYHLION, ξενοδοχείο με ιστορία από το 1856!Ο Άγγελος Ζαρνακούπης κέρδισε και στα τρίποντα με 19 εύστοχα έναντι 14 του Σπανόπουλου! Βραβεύθηκαν οι τρεις πρώτες ομάδες του τουρνουά: ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: 1)LOS ANGELES LAKERS 2)SAKRAMENTO KINGS 3)SAN ANTONIO. ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1)PHOINIX SUNS 2)MEMPHIS GRIZZLES 3)LOS ANGELES CLIPPERS.ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ATLANTA HAWKS 2)CHIGAGO BULLS 3)LOS ANGELES.

Βραβεύθηκαν με πλακέτα: ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος για την στήριξη προς τον Σύλλογό μας, η κ. Φραγκούλη Ευγενία για την προσφορά της στην Καλαθοσφαίριση, ο προπονητής κ. Καπουρνιώτης Μιχάλης για την άνοδο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στην Α1 κατηγορία, ο αθλητής μας κ. Παπαγιώτης Γεώργιος για την εθελοντική προσφορά του προς τον σύλλογό μας και ο μικρός Γρηγόρης ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΥΜΠΑ με μία μπάλα μπάσκετ για να μυηθεί σιγά-σιγά στο άθλημα. Τις απονομές έκαναν: ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού πάτερ Δημήτριος, το μέλος της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. κ. Φραγκούλη Ευγενία, ο πρόεδρος του Ιωνικού κ. Σαχανίδης Χρήστος, ο νομικός σύμβουλος του Αιολικού κ. Σαμαράς Ιωάννης, τα μέλη κ. κ. Μπακίρης Ιωάννης, Ρούσσος Δημήτριος, Λεύκελης Δημήτριος, Μακρυκώστας Δημήτριος, Σεφερειάδου Θάλεια, ο τεχνικός σύμβουλος του Αιολικού κ. Σαμαράς Μιχάλης. Από τα ιδρυτικά μέλη παρευρέθηκε ο κ. Χατζηστάμος Ελευθέριος. Στο τέλος, πήρε πάλι τον λόγο ο Σαμαράς Αντώνης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «την καινούργια χρονιά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Αυτό προϋποθέτει θετική ενέργεια, θέληση, δύναμη, κουράγιο, συνεργασία, αισιοδοξία, φιλία. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ». Και τελείωσε η γιορτή με το μπουφέ και τους ήχους του τραγουδιού του Σαββόπουλου, και την ευχή «να μας έχει ο Θεός γερούς όλοι να ανταμώνουμε!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου