ΜΠΑΣΚΕΤ

Απονομή στον Παναθηναϊκό Superfoods μέσα σε επεισόδια

απονομή-στον-παναθηναϊκό-superfoods-μέσα-σε-επ-559326

Εικόνες ντροπής στην απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ μετά το φινάλε του τελικού Παναθηναϊκού Superfoods και Άρη και τη νίκη με 68-59 του «τριφυλλιού». Η απονομή στον Κυπελλούχο έγινε στα «κλεφτά» εν μέσω καπνογόνων και επεισοδίων.

Παρότι αρχικά φάνηκε ότι θα επικρατήσει ηρεμία στο παρκέ και οι παίκτες του Άρη και του Παναθηναϊκού Superfoods περίμεναν υπομονετικά τις απονομές, το κλίμα δυναμιτίστηκε με ευθύνη και της Αστυνομίας.

Τόσο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού Superfoods όσο και εκείνοι του Άρη, αποδείχθηκε ότι κατάφεραν να περάσουν στο γήπεδο πολεμοφόδια. Οι «πράσινοι» άναψαν τα δικά τους καπνογόνα για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου κρατώντας τα στα χέρια τους.

Στην πλευρά των οργανωμένων του Άρη άναψε η σπίθα με συμπλοκή με τα ΜΑΤ, σπασμένα καθίσματα και προσπάθεια ανταλλαγής καπνογόνων πάνω από τη νεκρή ζώνη.

Για αρκετή ώρα επικράτησε πανδαιμόνιο με πολύ ξύλο στις κερκίδες, ρίψη φωτοβολίδων και αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες του Άρη έφυγαν στα αποδυτήρια (εκεί πήραν τα μετάλλια τους…), ενώ μέσα σε αυτό το περιβάλλον έγινε απονομή στο Νικ Καλάθη (πρώτο τρόπαιο του ως αρχηγός, αφού μέχρι πέρυσι ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε τον ρόλο).

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods σήκωσε τελικά το Κύπελλο μπροστά στους οπαδούς της ομάδας (και όχι στον χώρο που αρχικά είχε επιλεχθεί) την ώρα που στο υπόλοιπο Nick Galis Hall επικρατούσε χάος.

Μετά από λίγα μόνον λεπτά, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έφυγαν τρέχοντας στα αποδυτήρια…

Δυστυχώς όμως και στα αποδυτήρια του Άρη υπήρξε εισβολή αγνώστων, που έσπασαν κάποιες πόρτες κατά τη διάρκεια του τελικού και πήραν φανέλες και ένα μπουφάν του Τσαϊρέλη αφήνοντας όμως χρήματα και κινητά. Από την πλευρά των κίτρινων κατηγορούνται οπαδοί των «πράσινων», αφού κάτω από τις δικές τους θέσεις έγινε η «καταδρομική επίθεση».

Έχουν συλληφθεί 7 οπαδοί σύμφωνα με την Αστυνομία και ανάμεσα τους υπάρχει (σύμφωνα με το ρεπορτάζ) ένας οπαδός του Παναθηναϊκού Superfoods που φέρεται να είχε πιστόλι με φωτοβολίδες, ενώ πριν το ματς υπήρξαν 4 ακόμη συλλήψεις.

cnn.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου