ΜΠΑΣΚΕΤ

Δράση στο μπάσκετ

δράση-στο-μπάσκετ-578275

Στο Βόλο αγωνίζονται σήμερα και αύριο οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με την ανδρική να υποδέχεται σήμερα τον Ίωνα στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, ενώ η γυναικεία ομάδα θα παίξει αύριο το μεσημέρι με την Ολύμπια, επίσης στο ΕΑΚ. Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν τις ομάδες του Ολυμπιακού με την παρουσία τους στο γήπεδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00, η ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας αγωνίζεται με τον Α.Σ. Ίωνα Βόλου για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ.

Οι αθλητές της ομάδας μας, μετά τη νίκη επί της Ανάληψης προετοιμάστηκαν όλη την εβδομάδα υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη και του συνεργάτη του Κωστή Καραγεώργη, δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα (εκτός της απουσίας του στρατευμένου Σωτήρη Αχριάνη) και αναμένεται να παρουσιαστούν πανέτοιμοι έναντι του Ίωνα, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη κερδίζοντας τον Γ.Σ. Νίκαιας και θέτοντάς τον ουσιαστικά εκτός των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία . Υπενθυμίζουμε, ότι στο πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε επιβληθεί άνετα του Ίωνα στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» .

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, και ώρα 12.00, στο ΕΑΚ Βόλου για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΟΚ, η πρωτοπόρος και αήττητη γυναικεία ομάδα μας αγωνίζεται με τη γυναικεία ομάδα της Ολύμπια Λάρισας, με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη συνέχιση του σερί των 13 νικών, ώστε να διατηρήσει αφενός το αήττητο, αφετέρου να εκμεταλλευτεί και τη νίκη της Καλαμαριάς επί του Ηρακλή, η οποία και έδωσε πλεονέκτημα δύο βαθμών την ομάδα μας, ενώ θέλει να συνεχίσει και τις πολύ καλές εμφανίσεις της, όπως στον τελευταίο αγώνα με τη Σταυρούπολη, που δεν έδωσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τη δυνατότητα στη γηπεδούχο ομάδα να ελπίσει σε κάτι καλύτερο από την αξιοπρεπή ήττα.

Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος, και οι αθλήτριες μας προετοιμάζονται εντατικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τραυματισμοί και απουσίες δεν υπάρχουν και αναμένεται ευχάριστος πονοκέφαλος για τους προπονητές, ενόψει του καταρτισμού της δωδεκάδας.

Οι ομάδες μας, αγόρια και κορίτσια, περιμένουν τους φιλάθλους να τους συμπαρασταθούν και να τους χειροκροτήσουν, δίνοντας τους ώθηση για τη κατάκτηση της νίκης, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα που θα αγωνισθεί την Κυριακή στο Λευκάδα με την ομάδα του Τηλυκράτη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου