ΜΠΑΣΚΕΤ

Για το πέντε στα πέντε!

για-το-πέντε-στα-πέντε-657203

Σήμερα με Α.Ε. Πυλαίας τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου για την 5η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ

Με στόχο το 5 στα 5 θα αγωνιστεί στο κλειστό του ΕΑΚ στη Νέα Δημητριάδα σήμερα στις 12 το μεσημέρι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 γυναικών.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, έχοντας μόνο νίκες, θέλει σήμερα συνέχεια στο σερί της και την πρωτιά στη βαθμολογία σε ένα ματς με την Α.Ε. Πυλαίας που έχει 3 νίκες εκ των οποίων μια χωρίς αγώνα!

Ο Ολυμπιακός στην 1η αγωνιστική κέρδισε στις Σέρρες 33-75, στη 2η στο Βόλο επιβλήθηκε της Σταυρούπολης 61-44, στην 3η κέρδισε την Ολύμπια στη Λάρισα 52-6 και την περασμένη κέρδισε και τους Τιτάνες στη Δράμα 37-63.

Πάντως στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου δεν λείπουν τα προβλήματα και αν και υπάρχει επιστροφή για την Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, που μια ίωση την κράτησε εκτός αποστολής στη Δράμα στον αγώνα με τους Τιτάνες, χτύπησε η Λαμπρινή Αγαγιώτου, που αναμένεται να μείνει τουλάχιστον 15 μέρες εκτός προπονήσεων, απούσα θα είναι και η Κατερίνα Νούλα, ενώ στην προπόνηση χτύπησε στο γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ για τον σημερινό αγώνα με την Πυλαία στο Βόλο η Εύη Κυριατζίδου.

Το θετικό για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου είναι ότι έχει φέτος πληρότητα, συνδυάζοντας εμπειρία και ταλέντο με τον προπονητή Μιχάλη Καπουρνιώτη να βασίζεται και σε επτά παίκτριες κάτω των 19 ετών και σήμερα υπολογίζει στις: Ζέρβα, Σουλτάνη, Κοτσιάφτη, Ταντουρόφσκα Ζήτη, Δημητριάδου, Ντελή, Παγκαλίδου, Χούτα, Βογιατζάκη, Αγκάνη, Ντόβα, Διαμαντοπούλου, Σαρακατσάνη και Τότση.

Κάλεσμα νίκης

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει του αγώνα της γυναικείας ομάδας για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών με την Πυλαία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΑΕ Πυλαίας Θεσσαλονίκης για τη 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Η ομάδα μας, μετά τα τέσσερα νικηφόρα αποτελέσματα, εκ των οποίων τα τρία εκτός έδρας, επιστρέφει στο Βόλο, υποδεχόμενη την ομάδα της ΑΕ Πυλαίας Θεσσαλονίκης στοχεύοντας σε μια ακόμη νίκη που θα την σταθεροποιήσει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος στη προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα θα στερηθεί των υπηρεσιών τόσο της Λαμπρινής Αγαγιώτου που τραυματίστηκε στο δεξί πόδι στον αγώνα με τη Δράμα, όσο και της Εύης Κυριατζίδου που τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στη προπόνηση της Τετάρτης. Στον αγώνα αυτό θα επανέλθει η Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, η οποία λόγω ίωσης, είχε μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα της Δράμας.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια ενισχύοντας τα με τον μοναδικό τρόπο που έχουν οι φίλαθλοι μας».

Η 5η αγωνιστική

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 γυναικών:

ΕΑΚ Βόλου 12.00 Ολυμπιακός Β. –ΑΕ Πυλαίας Χρυσάφης-Χατζημπαλίδης (Γκουντέλιας)

ΕΑΚ Σταυρούπουλης 13.30 Σταυρούπολη-Γιάννινα Γιαννούλης Αναστ.-Θωμόπουλος (Καυχίτσας)

ΔΑΚ Σερρών 14.00 Σέρρες-Ηρακλής Ζαχαριάδης-Λάλα (Γιαβρής)

Ν. Ρυσίου 12.00 Αναγέννηση Ν. Ρυσίου-Ασπίς 2001 Ξάνθη Χατζηχαρίσης-Χατζηκώστας (Ανδρίτσος)

Σ.Σ. Κατερίνης 14.00 Πιερικός Αρχ.-Απόλλων Καλ. Γεωργούλης-Παπαθωμά (Σαμάλης)

Νεάπολης Λαρ. 14.00 Ολύμπια Λαρ.-Τιτάνες Δράμας Βασιλόπουλος-Μαλτέσιος (Αγορογιάννης)

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός Βόλου 8 (4-0)

2. Ηρακλής 8 (4-0)

3. Απόλλων Καλαμαριάς 7 (3-1)

4. Α.Ε. Πυλαίας 7 (3-1)

5. Ολύμπια Λάρισας 6 (2-2)

6. Τιτάνες Δράμας 6 (2-2)

7. Αναγέννηση Ν.Ρ. 6 (2-2)

8. ΠΑΣ Γιάννινα 5 (1-3)

9. Σταυρούπολη 5 (1-3)

10. Ασπίδα Ξάνθης 5 (1-3)

11. Πιερικός Αρχέλαος 5 (1-3)

12. Σέρρες 3 (0-3)

-Οι Σέρρες έχουν έναν μηδενισμό

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου