ΜΠΑΣΚΕΤ

Βράβευσε αυτούς που τον τίμησαν (φωτορεπορτάζ)

βράβευσε-αυτούς-που-τον-τίμησαν-φωτορ-706975

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα, στο συνεδριακό κέντρο «Forum» η βράβευση των χορηγών της γυναικείας και ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Στην εκδήλωση, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, κ. Χατζόπουλου, του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Μπασδάνη, των μελών της Διοικούσας Επιτροπής και του Διοικητικού συμβουλίου, των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου, ανθρώπων που υπηρετούν το άθλημα, αλλά και πολλών εκ των χορηγών που στήριξαν και στηρίζουν την ομάδα του Ολυμπιακού απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Νίκος Τσεκούρας, αλλά και ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής καλαθοσφαίρισης, κ. Αλέκος Μεταφτσής.

Ο κ. Νίκος Τσεκούρας

Ο κ. Τσεκούρας αναφέρθηκε στην τεράστια στήριξη που προσφέρουν Βολιώτες επιχειρηματίες στην ομάδα, βοηθώντας στη συμμετοχή τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας ομάδας, σε πανελλήνιας εμβέλειας πρωταθλήματα: «Η βοήθεια όλων των χορηγών μας δίνει το κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, που δεν είναι μόνο αθλητικό, αλλά έχει και κοινωνικές προεκτάσεις. Αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένους αθλητές και αθλήτριες, να διαπλάσουμε το χαρακτήρα τους, να τους δώσουμε τα εφόδια ώστε εκτός από καλοί αθλητές να γίνουν χρήσιμοι άνθρωπο. Το 2017 που ο Ολυμπιακός Βόλου συμπληρώνει 80 χρόνια, θέλουμε να έχουμε δυνατά τμήματα σε άνδρες και γυναίκες, να πανηγυρίσουμε ανόδους».

Ο κ. Αλέκος Μεταφτσής

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής των τμημάτων μπάσκετ, κ. Αλέκος Μεταφτσής, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για εμάς, γιατί τιμούμε και ανταποδίδουμε συμβολικά σε όλους εσάς τη βοήθεια που μας προσφέρατε, ώστε τα τμήματα μας να λειτουργούν με αξιοπρέπεια. Τα τμήματά μας πρέπει να πρωταγωνιστούν, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η κορυφαία ομάδα στη Μαγνησία και μία από τις μεγαλύτερες στη χώρα και στόχος πάντα είναι η κορυφή, ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά, στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της οποίας θα γιορτάσουμε τα 80 χρόνια λειτουργίας και ύπαρξης του συλλόγου μας».

Το λόγο, μετά την ειδική βράβευση που του έγινε, πήρε ο Ιάσονας Χατζής, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των εκδηλώσεων για τα 80 χρόνια του συλλόγου αλλά και άνθρωπος της ομάδας εδώ και αρκετές δεκαετίες, στηρίζοντας σημαντικά τον Ολυμπιακό: «Είναι για μένα μια συγκίνηση και μέσα από την προσπάθεια τόσων χρόνων, έχω δει αυτές τις ομάδες να δημιουργούν παίκτες οι οποίοι έχουν φτάσει ακόμη και στην Εθνική ομάδα και κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να διατηρήσουν σε υψηλό επίπεδο. Η Πολιτεία πρέπει να αντιληφθεί ότι ο ερασιτεχνισμός είναι προσπάθεια εθελοντών, οι οποίοι δίνουν χρόνο και κόπο, να διατηρήσουν τα κεκτημένα του συλλόγου. Εύχομαι τόσο το ανδρικό τμήμα, όσο και το γυναικείο να ανέβουν πιο ψηλά, εκεί όπου αξίζουν να βρίσκονται».

Παράλληλα, ειδική βράβευση έγινε και στον πρόεδρο της εταιρείας Αστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, κ. Παναγιώτη Γιόλα, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την εξαιρετική συνεργασία, μεταξύ των δύο πλευρών.

Βραβεύθηκαν οι κάτωθι χορηγοί: Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστεία ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ, Κέντρο Αποκατάστασης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, Καφέ CRUZAR, ΝΕΡΑ ΘΕΟΝΗ, Εστιατόριο ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ, MANOLLO CAFÉ -24 SERVICE, VOLOS PALACE HOTEL, Επιμελητήριο Μαγνησίας, Διαφημίσεις – Εκτυπώσεις ΙΩΛΚΟΣ GROUP, Τηλεπικοινωνίες ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Εστιατόριο BACARE, Καφετερία MIKEL, Μαρμάρου Τέχνη Τουτουντζόγλου, Εστιατόριο ΚΡΙΤΣΑ, Καφέ ΑΕΡΙΚΟ, Εμπορεία Καφέ ΑΧΡΙΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Εστιατόριο ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΗ, Φοροτεχνικό Γραφείο EN TAXIS, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων Αφοί ΚΩΣΤΑΡΑ, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων ΤΟΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΧΑΤΖΗ ΑΝΝΑ, Εστιατόριο ΜΟΥΣΤΑΚΙ, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΤΖΕΚΑΣ, Καφετέρια PUERTO, Κατασκευές Τυροκομικών Μηχανημάτων ΚΑΡΑΚΑΝΑ-ΠΙΤΣΙΩΡΗ, αρτοποιείο ΖΑΧΟΣ, Οικοδομικές εργασίες Αφών ΡΑΙΔΗ, Ουζερί ΙΩΔΙΟ, Μουσική Ταβέρνα ΓΚΑΖΙ, ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ cash & carry, Πρατήριο Καυσίμων ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΠΑΝΟΣ, ΛΕΩΝ ΑΤΕ – Αλέξανδρος Καμπύλης, Γραφείο Τελετών ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ, Οικοδομικές Εργασίες ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΟΣ, Ανυψωτικές εργασίες – Χωματουργικά Μηχανήματα Π. ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ, καφέ JAM, EΨΑ Α.Ε, Κομμώσεις ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, Εστιατόριο ΑΥΡΑ, Ψησταριά ΚΡΙΝΑΚΗΣ, και Δικηγορικό Γραφείο ΑΝΤΩΝΗΣ ΞΗΡΟΣ.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων σε άνδρες και γυναίκες, αλλά και την παρουσίαση της φανέλας που θα φορεθεί την αγωνιστική σεζόν 2016-2017, σε αμφότερα τα τμήματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου