ΜΠΑΣΚΕΤ

Πυροδότησε τις… «βόμβες»

πυροδότησε-τις-βόμβες-791395

Στην πυροδότηση δύο βομβών προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου η οποία ανακοίνωσε την επιστροφή στα κυανόλευκα των Δημήτρη Μπόγδανου και Στέφανου Βλήτσιου, οι οποίοι έρχονται για να ισχυροποιήσουν τις θέσεις των ψηλών 4-5.

Στην ανακοίνωση του τμήματος αναφέρεται: «Ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας της ομάδας μας με τους καλαθοσφαιριστές Δημήτρη Μπόγδανο (PF, 2.02) και Στέφανο Βλήτσιο (C, 2.07)!!! Οι έμπειροι αθλητές με θητεία σε υψηλές κατηγορίες θα βοηθήσουν την ανδρική μας ομάδα στο δύσκολο φετινό έργο, με στόχο ένα θεαματικό μπάσκετ και μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Οσον αφορά τους δύο καλαθοσφαιριστές ο Βλήτσιος είναι 34 χρόνων και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, ξεκινώντας τα πρώτα του βήματα στη Νίκη Βόλου για να ακολουθήσουν Κορωπί, Ρέντη, Αετό Γκράβας, Παλατιανή, Χαλάνδρι και Ευριάλη στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Από εκεί επέστρεψε και πάλι στη Νίκη Βόλου για να συνεχίσει πέρυσι με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Α1 ΕΣΚΑΘ, απ’ όπου και αποκτήθηκε.

Από την άλλη ο Μπόγδανος μπορεί να έχει πατήσει τα 40 αλλά πέρυσι κατάφερε με την ομάδα του Γ.Σ. Λάρισας να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική κατηγορία, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού, που συνοδεύτηκε και με την άνοδο στην Α2, ενώ έχει αγωνιστεί για σειρά ετών σε Α1 και Α2. Εχει αγωνιστεί επίσης σε Πανόραμα, Ολύμπια Λάρισας, Μεταμόρφωση, Ιωνικό, Τρίκαλα και Ηράκλειο όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των Κρητικών με 19 πόντους μ.ο.

«Σε θέλουμε δίπλα μας»

Οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν παράλληλα χθες και τη διάθεση των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν αναφέροντας: «Μετά και την ολοκλήρωση του ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας, ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2016-2017.

Στην πολύ δύσκολη φετινή προσπάθεια σας θέλουμε όλους δίπλα μας, ενωμένοι να ξαναφέρουμε το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου εκεί που του αξίζει.

Η τιμή της κάρτας ορίζεται στα 20 ευρώ και ισχύει για τους αγώνες των ανδρικών ομάδων της Νίκης Βόλου και των Νέων Αθλητών.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής (Μαιάνδρου, γήπεδο Παντελής Μαγουλάς).

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

6947688550 Τσιντσίνης Μιχάλης

6970359469 Τσιόλκας Δημήτρης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου