ΛΑΡΙΣΑ

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Ν. Τσιλιμίγκα για την Περιφέρεια

κλείδωσε-η-υποψηφιότητα-ν-τσιλιμίγ-744554

Aντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του «εκλεκτού» του Κινήματος Αλλαγής που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στις 4 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη, έλαβαν πρόσκληση και θα καθίσουν όλοι μαζί σ’ ένα τραπέζι, οι τέσσερις Νομαρχιακές Επιτροπές του ΚΙΝΑΛ στη Θεσσαλία. Παρουσία κλιμακίου από την Χαριλάου Τρικούπη αναμένεται να συζητήσουν το πολιτικό πλαίσιο των εκλογών και να επαναβεβαιώσουν την απόφαση για αυτόνομη κάθοδο. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι ο κ. Νίκος Τσιλιμίγκας, επικεφαλής σήμερα της παράταξης «Θεσσαλών Συμπολιτεία». Ο κ. Τσιλιμίγκας όπως λένε οι πληροφορίες έλαβε πριν από λίγες μέρες τις «πολιτικές ευλογίες» της ίδιας της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά.

Στην πανθεσσαλική σύσκεψη που θα γίνει στη Λάρισα παρουσία της Περιφερειακής Επιτροπής, την οποία συγκαλεί ο γραμματέας της κ. Στ. Τσιάκαλος, θα κατατεθούν προτάσεις για την πολιτική στρατηγική που θα ακολουθήσει το ΚΙΝΑΛ σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας στην πορεία προς τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Στο πλαίσιο αυτό προχθές συνεδρίασε η Ν.Ε. Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ στην οποία έγινε ανάλυση της εγκύκλιου του γραμματέα του κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη, σχετικά με τις περιφερειακές εκλογές και ενημέρωση των μελών για την περιφερειακή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και αφορά την διαδικασία των περιφερειακών εκλογών. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν τα μέλη των νομαρχιακών επιτροπών της Περιφέρειας, οι Γραμματείς των τοπικών οργανώσεων της Περιφέρειας και τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, οι εκλεγμένοι περιφερειάρχες και δήμαρχοι που είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής, οι εκλεγμένοι περιφερειακοί και δημοτικοί Σύμβουλοι του Κινήματος Αλλαγής, οι επικεφαλής Περιφερειακών και Δημοτικών παρατάξεων που είναι μέλη του κινήματος. Επίσης οι πρόεδροι ή επικεφαλής παρατάξεων δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών-κοινωνικών και παραγωγικών φορέων που είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής.

Επίσης σε εφαρμογή των αρχών δημοκρατικής λειτουργίας του Κινήματος, αποφασίστηκε η επίσκεψη –συνάντηση με φορείς του νομού Μαγνησίας ώστε να συζητηθούν και να αναδειχθούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Ξεκινώντας από το Εργατικό κέντρο σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του ΟΣΕ, ώστε να ενημερωθούν για το υπό διαβούλευση οργανόγραμμα του Ο.Σ.Ε. Α.Ε., όπου προβλέπονται μια σειρά αλλαγών, με τις οποίες, υποβαθμίζονται οι Υπηρεσίες του Βόλου. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Νοσοκομείο Βόλου.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου