ΛΑΡΙΣΑ

Μηχάνημα του Μηχανικού έπεσε σε γκρεμό στον Ολυμπο

μηχάνημα-του-μηχανικού-έπεσε-σε-γκρεμ-752792

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στο ΓΕΣ μετά την εκτροπή μηχανήματος του μηχανικού (Ισοπεδωτής Γαιών) που εκτελούσε εργασίες στο ΚΕΟΑΧ στον Ολυμπο.

Ο ισοπεδωτής γαιών, έπεσε σε απόκρημνο χώρο. Σύμφωνα με το ΓΕΣ, οι δύο χειριστές είναι καλά στην υγεία τους και διακομίσθηκαν στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας για να υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις.

Στο ΚΕΟΑΧ γίνεται η εκπαίδευση στελεχών των Ειδικών Δυνάμεων καθώς και των λοιπών Όπλων του Στρατού Ξηράς και των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Διεξάγονται επίσης συνεκπαιδεύσεις με στελέχη ξένων κρατών.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού:

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, και περί ώρα 09:00, Μηχάνημα Μηχανικού (Ισοπεδωτής Γαιών), που εκτελούσε προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης δρομολογίων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα – Χιονοδρόμων (KEOAX), στην περιοχή Ολύμπου, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε απόκρημνο χώρο.

Οι δύο χειριστές είναι καλά στην υγεία τους. Διακομίσθηκαν στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας, για διενέργεια προληπτικών ιατρικών εξετάσεων.

Τα αίτια του ατυχήματος, διερευνώνται αρμοδίως.

[kosmoslarissa.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου