ΛΑΡΙΣΑ

77χρονος πέθανε στα γραφεία της ΔΕΗ Λάρισας

77χρονος-πέθανε-στα-γραφεία-της-δεη-λάρι-758988

Την τελευταία του πνοή στα γραφεία της ΔΕΗ Λάρισας άφησε το πρωί της Τρίτης ο 77χρονος Τυρναβίτης Γ. Παπαγιάννης, που κατέληξε παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που ενημερώθηκαν και έσπευσαν σε βοήθεια.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί στα γραφεία της επιχείρησης στη Λάρισα, όπου ο άτυχος Τυρναβίτης μετέβη για προσωπική του υπόθεση στην επιχείρηση, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία για να καταρρεύσει λίγο αργότερα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία 77χρονο στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου παρά τις προσπάθειες δεν επανήλθε, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον Τύρναβο όπου ο Γιώργος Παπαγιάννης δραστηριοποιούνταν από νεαρός αρχικά ως βοηθός φαρμακοποιού και στη συνέχεια ως έμπορος χαρτκών και ειδών οικιακής χρήσης.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 2 μ.μ. από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του Βασιλική Παπαγιάννη, τα παιδιά τους Μανώλη Παπαγιάννη, Αγγέλα – Βασίλη Αγιοκυριακιώτη, τη μητέρα τους, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Εν τω μεταξύ αίσθηση προκαλεί καταγγελία που ανάρτησε στη σελίδα της στο fb αυτόπτης μάρτυρας που αναφέρει τα εξής όπως φαίνονται στη φωτο από τη σελίδα της:

[larissanet.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου