ΛΑΡΙΣΑ

Δίνουν το αίμα τους οι Λαρισαίοι για τους πυρόπληκτους της Αττικής [εικόνες]

δίνουν-το-αίμα-τους-οι-λαρισαίοι-για-το-788445

Πολύ μεγάλη η συμμετοχή των Λαρισαίων στην έκτακτη αιμοδοσία που διοργανώνουν το Κέντρο Αιμοδοσίας και ο Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με το δήμο Λαρισαίων στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας από το πρωί σήμερα στις 8.30 μέχρι και τη 1 το μεσημέρι.

Οι Λαρισαίοι δείχνουν πραγματικά ένα πολύ ευαισθητοποιημένο πρόσωπο σε όλη αυτή την καταστροφή που συνέβη στους πυροπαθείς της Αττικής και προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν και να φανούν χρήσιμοι.

Σήμερα ουρές σχηματίστηκαν από το πρωί στην Κεντρική Πλατεία όπου συμπολίτες μας και στην πλειοψηφία τους πολύ νέοι άνθρωποι είναι εκεί για να δώσουν του αίμα τους έτσι ώστε να σταθούν στο πλευρό των πυρόπληκτων.

Όσοι δεν προλάβουν να βρεθούν στην Κεντρική για να αιμοδοτήσουν και το επιθυμούν, μπορούν να το πράξουν και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας τις εξής ώρες: 08:00-13:00 και 18:00-21:00.


Σημειώνεται ότι μεταξύ άλλων απαιτείται από τον δότη η λήψη καλού πρωινού, η ηλικία του να μην είναι πάνω από 60 ετών, να μην έχει λάβει φάρμακα το τελευταίο 24ωρο και να μην είχε πολύπλοκη οδοντιατρική επέμβαση ή χειρουργείο το τελευταίο τρίμηνο.

[onlarissa.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου