ΛΑΡΙΣΑ

«Στο σφυρί βγαίνει πρώτη κατοικία Λαρισαίου»

στο-σφυρί-βγαίνει-πρώτη-κατοικία-λαρ-21270

Στο σφυρί βγαίνει διαμέρισμα πρώτου ορόφου στη Λάρισα, σε οικοδομή που βρίσκεται στη συνοικία Νεράιδα. Το διαμέρισμα αποτελεί ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία, έχει καθαρή επιφάνεια 107,60 τ.μ. και η τιμή πρώτης προσφοράς είναι στα 88.500 ευρώ.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανάρτηση μέλους της Πρωτοβουλίας πολιτών Λάρισας κατά των πλειστηριασμών «ο πλειστηριασμός αφορά πρώτη κατοικία και το δάνειο λήφθηκε για την ανέγερση της όπως είπε ο ιδιοκτήτης που επικοινώνησε με μέλη του κινήματος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί ο πλειστηριασμός θα γίνει με ηλεκτρονικά μέσα σε συμβολαιογραφείο στην Λάρισα στις 16 Μαΐου 2018.

Αν και είναι πολύ δύσκολο να αποτραπεί πλέον η διενέργεια ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, η δημοσιοποίηση της τραγικής κατάστασης που βιώνουν συμπολίτες μας μπορεί και οφείλει να προκαλέσει κοινωνική ευαισθητοποίηση και αντίδραση.

Έτσι τελικά να μπει πίεση στους κυβερνώντες και να δημιουργηθεί πολιτικό κόστος ώστε να επαναφέρουν την αυτονόητο πλέγμα προστασίας των δανειοληπτών που ξήλωσαν για να εξυπηρετήσουν τις τράπεζες».

[larissanet.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου