ΛΑΡΙΣΑ

Με κάλυψη το μωρό τους πουλούσαν κοκαΐνη

με-κάλυψη-το-μωρό-τους-πουλούσαν-κοκαΐ-21284

Ούτε οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν. Ένα ζευγάρι έχοντας σαν κάλυψη το μωρό τους το οποίο είχαν σε καροτσάκι πούλησαν ναρκωτικά χθες το απόγευμα σε πελάτη στο κέντρο της Λάρισας επί της οδού 28ης Οκτωβρίου.

Αναλυτικότερα, χθες στις 6 το απόγευμα για να μην κινήσουν τις υποψίες το ζευγάρι ένας 46χρονος άντρας αλβανικής καταγωγής και μια 39χρονη Ρωσίδα, για να μην κινήσουν τις υποψίες για την διακίνηση κοκαΐνης , βγήκαν στο κέντρο της Λάρισας με το καροτσάκι και το μωρό τους. Επί της 28η Οκτωβρίου τους περίμενε ο 51χρονος Έλληνας αγοραστής. Στο τόπο συνάντηση το αλλοδαπό ζευγάρι έβγαλε ένα κυτίο μέσα από το καροτσάκι το οποίο περιείχε 22,5 γραμμάρια κοκαΐνης σε «φιξάκια» για να το παραδώσει στον αγοραστή.

Τότε οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τα τρία άτομα επ” αυτοφώρω. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο εισαγγελέα με τις κατηγορίες της διακίνηση και την εμπορίας ναρκωτικών. Με απόφαση εισαγγελέα το μωρό βρίσκεται πλέον σε νοσοκομείο της πόλης και δέχεται την φροντίδα του νοσηλευτικού προσωπικού.

[larissanet.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου