ΛΑΡΙΣΑ

Ασκηση της Πυροσβεστικής στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑ Λάρισας

ασκηση-της-πυροσβεστικής-στις-εγκατα-62964

Στα πλαίσια της επιχειρησιακής αφύπνισης και απόκτησης εμπειρίας του πυροσβεστικού προσωπικού σε ατυχήματα που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητα ως προς τη φύση τους, η υπενθύμιση υφισταμένων διαδικασιών, η διαπίστωση της καλής λειτουργίας και επάρκειας των διαθέσιμων μέσων και εξοπλισμού, η βελτίωση του συντονισμού, της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων και τέλος η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας των κατοίκων της περιοχής σε περίπτωση σεισμικού φαινόμενου και η ενημέρωσή τους σε τρόπους αντίδρασης και προφύλαξης, θα διεξαχθεί άσκηση αντιμετώπισης συνεπειών από σεισμικό φαινόμενο, με την κωδική ονομασία ’’ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2018’’

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 και ώρα 21:00 σε πραγματικές συνθήκες στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας με συμμετοχή όλων των Φορέων σε περιφερειακό επίπεδο.

Επικεφαλής του Διευθύνοντος Επιτελείου της άσκησης θα είναι ο Περιφερειακός Διοικητής ΠΕ.Π.Υ.Δ. Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος Κων/νος Σκούπρας και διεξαγωγής αυτής ο Διοικητής ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας, Πύραρχος Ιωάννης Ράπτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου