ΛΑΡΙΣΑ

Χρυσοχοΐδης από τη Λάρισα: Χωρίς ενδείξεις και αποδείξεις η υπόθεση Novartis

χρυσοχοΐδης-από-τη-λάρισα-χωρίς-ενδεί-118001

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τους Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (Πρώην Υπουργό),Φ. Σαχινίδη (Πρώην Υπουργό), Θ. Ψύρρα (Πρώην Βουλευτή) και τον βουλευτή του Νομού Λάρισας, Κ. Μπαργιώτα επισκέπτεται τη Λάρισα ενόψει του Συνεδρίου στα μέσα Μαρτίου και με βάσει τις προσυνεδριακές διαδικασίες.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας αναφέρθηκε στην Τουρκική προκλητικότητα, το σκάνδαλο της Novartis, ανέλυσε το πρόγραμμα του κινήματος για την ανάπτυξη της χώρας, αλλά και τις προοπτικές για ανάκαμψη της περιοχής της Λάρισας.

Ο πρώην υπουργός μιλώντας για την υπόθεση της Novartis σημείωσε ότι «δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις ούτε αποδείξεις και προκαλεί ερωτηματικά η δημοσιοποίηση της»

Στην συνέχεια εξέφρασε την ανησυχία του για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο. «Έχει απίστευτο θράσος ο Ερντογάν ο οποίος έχει την ψευδαίσθηση ότι με την προκλητικότητα στο Αιγαίο μπορεί να πετύχει την σταθερότητα στο εσωτερικό της Τουρκίας».


Αναφέρθηκε στις αναπτυξιακές δυνατότητες της Λάρισας υποστηρίζοντας ότι η περιοχή έχει ένα μεγάλο δυναμικό με γνώση και με εξαιρετικούς πόρους που μπορούν να δώσουν απασχόληση. Σε εθνικό επίπεδο ανέφερε ότι η ανάπτυξη θα έρθει με ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης με κλειδί τις ποιοτικές επενδύσεις οι οποίες για να έρθουν χρειάζεται πολιτική και φορολογική σταθερότητα.

Μάλιστα σημείωσε ότι για να προχωρήσει η χώρα θα χρειαστεί οι Έλληνες να είναι ενωμένοι. Τέλος κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι έφερε το διχασμό και φόρτωσε τη χώρα με νέα δάνεια και ένα ακόμη μνημόνιο.

[larissanet.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου