ΛΑΡΙΣΑ

Tης απέσπασαν χρήματα, κάρτα και …PIN

tης-απέσπασαν-χρήματα-κάρτα-και-pin-143864

Δεν τους έφτασε που έκλεψαν χρήματα που ήταν κρυμμένα στο στρώμα του κρεβατιού, δεν τους έφτασε που σήκωσαν και άλλα χρήματα από ΑΤΜ, χρέωσαν κιόλας την κάρτα του θύματος, τρώγοντας καλά, όπως προέκυψε από τον λογαριασμό, σε ταχυφαγείο στην εθνική οδό.

Ο λόγος για δύο άγνωστους δράστες (ζευγάρι) που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. καθώς έκλεψαν μια ανυποψίαστη 82χρονη Λαρισαία. Μια… όμορφη, σύμφωνα με τις περιγραφές, «ασφαλίστρια» που «ψάρεψε» την ηλικιωμένη επιμένοντας πως είναι γνωστές.

Η ηλικιωμένη πίστεψε το παραμύθι της “ασφαλίστριας” η οποία την έπεισε ότι η κόρη της δικαιούται επιστροφή χρημάτων 17.000 ευρώ αλλά πρέπει να προκαταβάλει 2.000 ευρώ.

Πήγαν στο σπίτι όπου η γιαγιά έβγαλε από στρώμα 1.200 ευρώ, αλλά για να τα συμπληρώσει πήρε το βιβλιάριο, την κάρτα της και το …PIN για να πάνε όλοι μαζί, με το αυτοκίνητο του συνεργού, σε ΑΤΜ τράπεζας τράπεζας. Στη διασταύρωση της παλιά εθνικής, σταμάτησαν στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ και ζήτησαν από την ηλικιωμένη να μπει για να βγάλει μια φωτοτυπία του βιβλιαρίου της.

Όταν επέστρεψε οι δράστες είχαν γίνει καπνός. Έκαναν ανάληψη άλλα 900 ευρώ, ενώ σταμάτησαν στα ΣΕΑ Ευαγγελισμού και και την κλεμμένη κάρτα αγόρασαν φαγητό 60 ευρώ…

Πηγή: kosmoslarissa.gr, Ελευθερία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου