ΛΑΡΙΣΑ

Την άλλη εβδομάδα οι πρώτες Τοπικές Μονάδες Υγείας σε Βόλο και Λάρισα

την-άλλη-εβδομάδα-οι-πρώτες-τοπικές-μο-189484

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει η λειτουργία της πρώτης ΤΟΜΥ (Τοπικής Μονάδας Υγείας) στην πόλη της Λάρισας, σύμφωνα με τον διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Νέστορα Αντωνίου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, την πρώτη πανελλαδικά ΤΟΜΥ, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, εγκαινίασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος και σε 4 αντίστοιχες μονάδες που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα στην Θεσσαλία.

Η 1η ΤΟΜΥ στη Λάρισα θα βρίσκεται στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου και θα καλύπτει υγειονομικά και τη συνοικία της Τούμπας.

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η λειτουργία και δεύτερης ΤΟΜΥ στα όρια της αρμοδιότητας της 5ης ΥΠΕ και συγκεκριμένα στη Νέα Ιωνία του Βόλου.

Οι δύο επόμενες Τοπικές Μονάδες Υγείας, θα λειτουργήσουν στις αρχές του νέου έτους, η μία στη συνοικία του Αγίου Θωμά της Λάρισας και η άλλη στην Αγριά του Βόλου.

Εντωμεταξύ, τα επίσημα εγκαίνια των δύο πρώτων ΤΟΜΥ σε Λάρισα και Βόλο, αλλά μετά τις γιορτές πλέον προγραμματίζεται να πραγματοποιήσει ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.

Πηγή:onlarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου