ΛΑΡΙΣΑ

Διακοπές κυκλοφορίας στην Εθνική οδό στο ύψος της Ελασσόνας

διακοπές-κυκλοφορίας-στην-εθνική-οδό-241014

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω τέλεσης αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία «2η Ανάβαση Ελασσόνας» διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, από τη χ/θ 40+100 έως και τη χ/θ 47+700, για αύριο Σάββατο (11-11-2017) κατά τις ώρες 10:00 έως 16:00 και μεθαύριο Κυριακή (12-11-2017) κατά τις ώρες 10:00 έως 15:00.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κοζάνη:

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Κοζάνη, θα εκτρέπονται από την πόλη της Ελασσόνας στην Ε.Ο. Ελασσόνας – Δεσκάτης και μέσω της Επαρχιακής Οδού Δεσκάτης – Καρπερού, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό στο ύψος των Γρεβενών.

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κοζάνη προς Ελασσόνα:

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Ελασσόνα, θα κινούνται στην Εγνατία Οδό και μέσω της επαρχιακής οδού Δεσκάτης – Καρπερού και της Ε.Ο. Ελασσόνας – Δεσκάτης, θα εισέρχονται στην πόλη της Ελασσόνας.

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κατερίνη:

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Κατερίνη, θα κινούνται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης και μέσω της δημοτικής οδού Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης και του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και θα κατευθύνονται προς Κατερίνη.

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κατερίνη προς Ελασσόνα:

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την πόλη της Ελασσόνας, θα κινούνται στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης και της δημοτικής οδού Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης και θα κατευθύνονται στην Ελασσόνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου