ΛΑΡΙΣΑ

«Χειροπέδες» σε τρεις φυγόποινους

χειροπέδες-σε-τρεις-φυγόποινους-315965

Συνολικά τρία άτομα συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, καθώς σε βάρους τους εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παραβίαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 2.900 ευρώ.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 39χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παραβίαση της νομοθεσίας περί ασφάλισης οχημάτων, με ποινή φυλάκισης δύο μηνών και χρηματική ποινή 300 ευρώ.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παραβίαση της νομοθεσίας περί υπερημερίας καταβολής τιμήματος αγροτικών προϊόντων, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 500 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου