ΛΑΡΙΣΑ

Ανακρίβειες χαρακτηρίζει η διοίκηση του Πανεπιστημιακού τις καταγγελίες για κατάρρευση οροφής

ανακρίβειες-χαρακτηρίζει-η-διοίκηση-335932

Στις καταγγελίες του τομεάρχης υγείας της ΝΟΔΕ Λάρισας Αθ. Σαρατζιώτη για κατάρρευση οροφής σε γραφείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, απαντά με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ιδρύματος. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Αναφορικά με το δημοσίευμα του Σαββάτου με το οποίο ο Τομεάρχης της ΝΔ βλέπει να καταρρέει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο και αναφέρει πλήθος ανακριβειών με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων, η πραγματικότητα έχει ως εξής: σε γραφείο που απέχει αρκετά από το τμήμα ακτινοθεραπείας λόγω διαρροής στο κλειστό γραφείο κατά την θερινή άδεια της ιατρού, παρουσιάστηκε τοπικά πρόβλημα στην ψευδοροφή του ιατρείου.

«Το πώς δεν θρηνήσαμε θύματα σε γραφείο κλειστό θεωρώ ότι αγγίζει τα όρια της υπερβολής».
Κανένα απολύτως πρόβλημα για τον γραμμικό επιταχυντή δεν υπάρχει, ενώ για την πρόσθετη θωράκιση από υγρασία στο εν λόγω τμήμα, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η Τεχνική Υπηρεσία ήδη υλοποιεί πρόγραμμα στεγανοποίησης στον χώρο.

Η δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος είναι σημαντική επένδυση την οποία το Νοσοκομείο θα θέσει εντός Σεπτεμβρίου σε πλήρη λειτουργία μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και των άλλων εργασιών που απαιτούνται.
Είναι ανεπίτρεπτο το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας να αποτελεί στόχο δημιουργίας πολιτικών εντυπώσεων».

[ΕΡΤ]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου