ΛΑΡΙΣΑ

Στο νοσοκομείο Λαρισαίος μετά από επίθεση αγέλης σκύλων

στο-νοσοκομείο-λαρισαίος-μετά-από-επί-354013

Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε χθες σε Λαρισαίο όταν αυτός έκανε τον καθημερινό του περίπατο στον παράδρομο της νέας περιφερειακής οδού Α. Παπανδρέου που οδηγεί στον δρόμο Λάρισας – Κοζάνης. Με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο με τραύματα από δαγκωματιές και στα δύο πόδια.

Στις 7 χθες το πρωί Λαρισαίος ξεκίνησε από το σπίτι του για τον καθημερινό του περίπατο. Λίγο μετά τη στροφή που σχηματίζει ο δρόμος στην Αγία Αικατερίνη, στην περιοχή του Αλκαζάρ, βρέθηκε μπροστά του μια αγέλη από δέκα τουλάχιστον σκυλιά, όπως δηλώνει στην «Ε». Κάποια από αυτά άρχισαν να γαβγίζουν τον άνδρα, εκείνος αν και μόνος του δεν τους έδειξε ότι φοβάται αλλά αντιθέτως πήγαινε προς το μέρος τους με φιλική πάντα διάθεση, όπως υποστηρίζει.

Μόλις τα πλησίασε εκείνα δημιούργησαν έναν κλοιό. Αλλά και πάλι ο 60χρονος προσπάθησε να τα ηρεμήσει χαϊδεύοντάς τα. Τα ζώα όμως είχαν άλλη διάθεση. Τον περικύκλωσαν, τον επιτέθηκαν, τον δάγκωσαν και στα δύο πόδια και τον έριξαν αιμόφυρτο στο οδόστρωμα. Για καλή του τύχη εμφανίστηκε ένας άνδρας που εργαζόταν στην περιοχή και τα έδιωξε.

Πηγή: Ελευθερία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου