ΛΑΡΙΣΑ

Αίτημα να τεθούν περιοχές της Λάρισας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της κακοκαιρίας

αίτημα-να-τεθούν-περιοχές-της-λάρισας-391584

Αίτημα να τεθούν οι παραλιακές περιοχές του σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης απέστειλε ο Δήμος Αγιάς στα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που σημειώνονται στην περιοχή.

Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μελιβοίας Βασίλης Λέτσιος, στα παράλια του Δήμου Αγιάς υπάρχουν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, αλλά και καταπτώσεις βράχων κατά μήκος του παραλιακού δρόμου.
Σημειώνεται πως στην περιοχή από χθες το βράδυ μηχανήματα της Περιφέρειας επιχειρούν για να απομακρύνουν τους βράχους από το οδόστρωμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι πτώσεις βράχων είναι συνεχείς.


Αντίστοιχο αίτημα να τεθούν περιοχές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναμένεται να αποσταλεί και για περιοχές του Δήμου Τεμπών, όπου επίσης παρατηρούνται προβλήματα από την κακοκαιρία.

Προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία και στην Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης, όπου εντοπίζονται φερτά υλικά σε διάφορα σημεία του δρόμου, ενώ αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν στο επαρχιακό δίκτυο Λάρισας – Φαρσάλων.


Credit φωτογραφίας: Onlarisa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου