ΛΑΡΙΣΑ

Τι λέει ο Βουλευτής Λάρισας για τη δικαστική περιπέτεια του αδελφού του στην Αμερική

τι-λέει-ο-βουλευτής-λάρισας-για-τη-δικα-439877

«Θεωρώ τουλάχιστον θλιβερό και κακεντρεχές το γεγονός ότι έμμεσα ορισμένα δημοσιεύματα επιχείρησαν να αναφερθούν και στο όνομά μου, λόγω και μόνο της οικογενειακής σχέσης με τον αδερφό μου, καθώς παραβλέπουν ότι έχω πορευτεί καθ’ όλο τον προσωπικό και πολιτικό μου βίο με διαφάνεια, ειλικρίνεια και εντιμότητα». Τα παραπάνω σημειώνει μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης με αφορμή τη δικαστική δίωξη του αδελφού του για φοροδιαφυγή και πλαστογραφία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Ελευθερία» ο κ. Κατσιαντώνης σημειώνει τα εξής: «Ο αδερφός μου Θωμάς Κατσιαντώνης που διαμένει στο New Hamshire των Ηνωμένων Πολιτειών φέρεται εμπλεκόμενος σε μια δικαστική περιπέτεια που σύμφωνα με αυτά που ο ίδιος πιστεύει και δηλώνει, έχει σαν στόχο την πολιτική του δίωξη.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος και έχει εμπιστοσύνη στην αμερικανική δικαιοσύνη, όπως έχω και εγώ. Στηρίζω ηθικά τον αδερφό μου και θεωρώ, σε κάθε περίπτωση, ότι η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει.

Από την άλλη θεωρώ τουλάχιστον θλιβερό και κακεντρεχές το γεγονός ότι έμμεσα ορισμένα δημοσιεύματα επιχείρησαν να αναφερθούν και στο όνομά μου, λόγω και μόνο της οικογενειακής σχέσης με τον αδερφό μου, καθώς παραβλέπουν ότι έχω πορευτεί καθ’ όλο τον προσωπικό και πολιτικό μου βίο με διαφάνεια, ειλικρίνεια και εντιμότητα.

Σε κάθε περίπτωση έχω ατομική πολιτική πορεία στα δρώμενα τις χώρας, όπως άλλωστε είχα και κατά τη διάρκεια του πολιτικού μου βίου στις Ηνωμένες Πολιτείες τις Αμερικής. Υπήρξα πάντοτε «καθαρός» και άμεμπτος, έχοντας ήσυχη την πολιτική μου συνείδηση και έτσι θα παραμείνω, με πίστη και προσφορά στους πολίτες που με ψήφισαν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου