ΛΑΡΙΣΑ

Μεγαλείο ψυχής από τον Υπάτιο Πατμάνογλου

μεγαλείο-ψυχής-από-τον-υπάτιο-πατμάνο-469255

O Υπάτιος Πατμάνογλου, μετά τον χαμό των δικών του ανθρώπων και παρά τον δικό του Γολγοθά, επισκέπτεται συχνά οικογένειες που έχουν πληγεί από τροχαίο, στέκεται δίπλα τους και τους δίνει κουράγιο.

Αυτή τη φορά επισκέφτηκε στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα την Ασπασία, την κοπέλα που είχε πυροβολήσει ο ίδιος της ο πατέρας, για να τη δει, να της δώσει δύναμη για ζωή.

Ο Υπάτιος αντλεί δύναμη από τον πνευματικό του, για τον οποίο είχε μιλήσει ανοιχτά και μετά το τραγικό τροχαίο στο οποίο έχασε τη γυναίκα και το παιδί του.

Κάθισε αρκετή ώρα στο δωμάτιο της Ασπασίας και μοιράστηκε μαζί με τη μητέρα της τις συμβουλές και τα λόγια του πνευματικού, δίνοντας και στις δυο γυναίκες θάρρος και ελπίδα.

Η μητέρα της Ασπασίας, Σπυριδούλα, έβγαλε μία φωτογραφία με τον Υπάτιο και την κόρη της και την ανέβασε στο facebook σημειώνοντας «Απλά υποκλίνεσαι στο μεγαλείο της ψυχής του. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου συγκίνησε με την τραγική ιστορία του το πανελλήνιο, όταν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σταμάτησε στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας προκειμένου να πάει τουαλέτα. Τότε ήταν που το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο δικό του όπου βρίσκονταν η γυναίκα και ο γιος του με αποτέλεσμα τα δυο οχήματα να εκραγούν και τέσσερις άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους.

Η Ασπασία πυροβολήθηκε δύο φορές εξ επαφής από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος θέλησε να εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο, τη μητέρα της και εν διαστάσει σύζυγό του, τον Αύγουστο του 2013 στο Άργος.

ΠΗΓΗ: thessaliatv.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου