ΛΑΡΙΣΑ

Χιλιάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα στο φετινό Run Greece Λάρισας [photos]

χιλιάδες-συμμετοχές-από-όλη-την-ελλάδ-518785

Mε τον καιρό να είναι ιδανικός για αθλητισμό, περισσότερες από πέντε χιλιάδες Λαρισαίων συμμετείχαν χθες στο φετινό Run Greece που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στη Λάρισα σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και με μεγάλο χορηγό την WIND.

Ο Αγώνας Run Greece στην Λάρισα αγκαλιάστηκε από όλους τους φορείς της πόλης και της Περιφέρειας, δίνοντας την ευκαιρία για άθληση, γνωριμία με τον αθλητισμό, κοινωνικοποίηση και διασκέδαση και αυτό το επιβεβαιώνουν τα χιλιάδες χαμόγελα μικρών και μεγάλων που συμμετείχαν σήμερα στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων την ώρα που οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές.

Στους Άνδρες και στα 10 χλμ αναδείχθηκε πρώτος ο Χρήστος Καλλίας του ΑΟ Μυκόνου με χρόνο 31-09–, ενώ στα 5 χλμ ο Νίκος Τσικούρας του ΓΣ Γλυφάδας με χρόνο 16-30–.

Στις Γυναίκες και στα 10 χλμ πρώτη τερμάτισε η Ελασσονίτισα Βασιλική Κονσταντινοπούλου, του ΣΑΠΚ Νεάπολης Θεσσαλονίκης, με χρόνο 38-20– ενώ στα 5 χλμ η Χριστίνα Κατζουράκη της Νίκης Βόλου με 20-04–.

Εξάλλου χιλιάδες πολίτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου τρέχοντας για καλό σκοπό, ενισχύοντας οικονομικά φέτος το έργο δυο κοινωνικών φορέων, του Συλλόγου Κεντρικής Ελλάδας Γονέων& Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «ΙΑΣΩ» και του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας.

Οι αγώνες του Run Greece 2016 φιλοξενούνται σε έξι πόλεις που είναι, μετά τη Λάρισα το Ηράκλειο στις 30 Απριλίου, η Καστοριά στις 14 Μαΐου, τα Ιωάννινα στις 21 Μαΐου, η Αλεξανδρούπολη στις 24 Σεπτεμβρίου και η Πάτρα στις 8 Οκτωβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου