ΛΑΡΙΣΑ

Πού κινούνται οι έρευνες των αρχών για το νεκρό έμβρυο

πού-κινούνται-οι-έρευνες-των-αρχών-για-532225

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε χθες στο νεκρό έμβρυο που βρέθηκε στα σκουπίδια από τον ιατροδικαστή Χρήστο Κραβαρίτη έδωσε αρκετές απαντήσεις στα ευρήματα της αστυνομίας για την υπόθεση. Μάλιστα σε μεγάλο βαθμό δίνει και κατεύθυνση στις έρευνες των αρχών.

Με βάση την κίνηση των απορριμματοφόρων η περιοχή που ερευνούν εξονυχιστικά είναι αυτή της Ελασσόνας.

Οι αστυνομικοί προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης- αφού η ιατροδικαστική εξέταση πιστοποίησε την συμμετοχή ιατρού στην πράξη – ερευνούν στην περιοχή της Ελασσόνας κάθε χώρο που θα ήταν κατάλληλος για να γίνει η επέμβαση αφαίρεσης του εμβρύου.

Το άλλο σενάριο

Οι αρχές όμως εξετάζουν και ένα σενάριο που το θεωρούν μάλιστα και αρκετά πιθανό. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι στην περιοχή της Ελασσόνας δεν υπάρχει καμιά οργανωμένη ιδιωτική κλινική. Έτσι θεωρούν εξαιρετικά πιθανό το σενάριο η γυναίκα που κυοφορούσε το βρέφος να απευθύνθηκε σε κλινική ή γιατρό σε κοντινό, μεγάλο αστικό κέντρο για την επέμβαση αφαίρεσης του κυήματος.Στην συνέχεια ο εν λόγω γιατρός πιθανολογούν οι αρχές ότι το έδωσε για ταφή στη γυναίκα η οποία και το πέταξε σε κάδο ανακύκλωσης.

Οι περιοχές που γίνονται έρευνες σε αυτή την περίπτωση είναι η Λάρισα, η Κατερίνη ακόμη και η Κοζάνη.

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου