ΛΑΡΙΣΑ

Πλημμύρισαν με γάλα την πλατεία Νομαρχίας στη Λάρισα οι κτηνοτρόφοι

πλημμύρισαν-με-γάλα-την-πλατεία-νομαρ-574516

Κυριολεκτικά… άσπρισε το πρωί της Τρίτης η πλατεία Ρήγα Φεραίου, γνωστή ως πλατεία Νομαρχίας στη Λάρισα, έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας. Δεκάδες κτηνοτρόφοι έχυσαν γάλα και έκλεισαν με αχυρόμπαλες την είσοδο της Περιφέρειας, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση.

Η πομπή των κτηνοτρόφων έφθασε στην πλατεία συνοδεία αστυνομικής δύναμης, δημουργώντας μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με κορναρίσματα.

Λίγο μετά, οι κτηνοτρόφοι μοίρασαν δωρεάν γάλα σε διερχόμενους πολίτες, ενώ ξεφόρτωσαν μπάλες άχυρου τις οποίες και τοποθέτησαν στην είσοδο του κτηρίου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Νίκος Παλάσκας ζήτησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό για μία ακόμη φορά, κατηγορώντας τον πως αρνείται να τους δει τα τελευταία δύο χρόνια. Δήλωσε δε, πως οι κτηνοτρόφοι είναι αποφασισμένοι να φθάσουν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Πριν 25 χρόνια ήμασταν εδώ με τα ίδια αιτήματα. 25 χρόνια μιζέριας, φτώχειας και δυστυχώς όσοι πέρασαν όλα τα χρόνια και οι σημερινοί, ασελγούν πάνω στον Έλληνα κτηνοτρόφο» δήλωσε από την πλευρά του ο γραμματέας της Κτηνοτροφικής Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Μπαρδανίκας.

Βίντεο από τη διαμαρτυρία:

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου