ΛΑΡΙΣΑ

Συλλαλητήριο στην Αθήνα και συνάντηση με υπουργούς αποφάσισαν οι αγρότες

συλλαλητήριο-στην-αθήνα-και-συνάντησ-574528

Συνάντηση την ερχόμενη Παρασκευή με όλους τους συναρμόδιους για τα θέματα που τους απασχολούν υπουργούς, αποφάσισαν να ζητήσουν οι αγρότες που πραγματοποίησαν σήμερα πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια, όπως και την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου. Οι αγρότες έκαναν γνωστό επίσης ότι πρόκειται να πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Πέμπτη παραστάσεις διαμαρτυρίας σε κατά τόπους εφορίες και υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ, κλιμακώνοντας με κάθε τρόπο τις κινητοποιήσεις τους.

11 Oμοσπονδίες και 40 περίπου μπλόκα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για σύσκεψη στη Νίκαια, λαμβάνοντας τις παραπάνω αποφάσεις. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των αγροτών δήλωσαν ότι τα μπλόκα ενισχύονται σε καθημερινή βάση, ενώ καλούν όλους τους συναδέλφους τους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

Όσον αφορά τα μπλόκα που δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συμμετοχή στη σημερινή σύσκεψη, ο Βαγγέλης Μπούτας σημείωσε απλά ότι δεν είναι η συγκεκριμένη πλευρά των αγροτών ο «εχθρός», για να συμπληρώσει ότι: «Ας απαντήσουν γιατί αφού συναποφασίστηκε η έναρξη των κινητοποιήσεων στις 23 Ιανουαρίου γιατί δεν ξεκίνησαν κι αυτοί τότε».

Συνάντηση με τους συναρμόδιους υπουργούς και συλαλλητήριο στην Αθήνα αποφάσισαν οι αγρότες
(thessaliatv.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου