ΛΑΡΙΣΑ

Ο Αγιος Βασίλης προσγειώθηκε στη Λάρισα με ένα… phantom

ο-αγιος-βασίλης-προσγειώθηκε-στη-λάρι-615366

Σήμερα, Τετάρτη, ο Άγιος Βασίλης, κατέφθασε από τον… ουρανό στη Λάρισα και προσγειώθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης, με ένα μαχητικό αεροσκάφος Phantom αλλά και με τη συνοδεία ενός F-16.

Κατακόκκινος, με πλούσια γενειάδα, κρατώντας τον σάκο με τα δώρα, χάρισε χαμογέλα και ευχές στα παιδιά των οικογενειών των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και των παιδιών που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές υποδομές του Δήμου Λαρισαίων, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της 110 Πτέρυγας Μάχης.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου, Δημήτρης Δεληγιάννης, σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε τη διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας για την πρωτοβουλία και τόνισε: «Είναι μία ξεχωριστή μέρα σήμερα, γιατί ο Άγιος Βασίλης δίνει έναν διαφορετικό τόνο σε μία εποχή που η κοινωνία μαστίζεται από την κρίση».

Ο διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης, Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά σημειώνοντας πως «είναι τιμή να έρθει στη μονάδα ο Άγιος Βασίλης με ένα μαχητικό αεροσκάφος phantom. Ελπίζουμε, μαζί με τα δώρα που θα δώσει στα μικρά τα παιδιά, να φέρει σε όλον τον κόσμο αισιοδοξία, αγάπη, ειρήνη και ασφάλεια», ανέφερε.

Τέλος ο… Άγιος Βασίλης δήλωσε χαρούμενος που και φέτος βρέθηκε στη Λάρισα κάνοντας ένα μεγάλο ταξίδι και ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλές γιορτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου