ΛΑΡΙΣΑ

Παραμένει στην εντατική ο 4χρονος που παραλίγο να καεί ζωντανός. Πώς ξεκίνησε η φωτιά

παραμένει-στην-εντατική-ο-4χρονος-που-π-646001

Στο κρατητήριο, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια, βρίσκεται από χθες (23/11) η μητέρα του 4χρονου που λίγο έλειψε να χάσει την ζωή του από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι που έμενε η τριμελής οικογένεια.

Σύμφωνα με το onlarissa, η γυναίκα αναμένεται αύριο Παρασκευή να οδηγηθεί σε ανακριτή και Εισαγγελέα για να ξετυλίξει το παζλ αυτής της τραγωδίας.

Μέχρι τώρα τα στοιχεία δείχνουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από ένα κερί που άναψε η μητέρα (στο σπίτι δεν υπήρχε ρεύμα) και το οποίο έλιωσε, προκαλώντας τη φωτιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης η φωτιά ξεκίνησε από το καθιστικό όπου κοιμόταν η μητέρα σε έναν καναπέ και επεκτάθηκε γρήγορα σε όλο το σπίτι. Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας είχε προλάβει να φύγει από το σπίτι για πάει στο σχολείο, ωστόσο ο μικρός Στέφανος βρισκόταν σε ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του σπιτιού και κοιμόταν.

Ο 4χρονος ξύπνησε όταν το δωμάτιο γέμισε καπνούς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει, γεγονός που του προκάλεσε τα αναπνευστικά προβλήματα και τα εγκαύματα.

Αυτή τη στιγμή το παιδί βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, στην Αθήνα, με μηχανική υποστήριξη αφού φέρει σοβαρά εγκαύματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου