ΛΑΡΙΣΑ

13χρονος Λαρισαίος έκλεψε κοσμήματα της μητέρας του

13χρονος-λαρισαίος-έκλεψε-κοσμήματα-τη-660955

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι γονείς πήγαν στην αστυνομία. Δράστης ήταν εκείνος που δεν περίμεναν με τίποτα…

Ένας μαθητής γυμνασίου ήταν τελικά ο δράστης κλοπής, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας να μένουν έκπληκτοι, διαπιστώνοντας ότι ο 13χρονος ήταν αυτός που έκλεψε χρυσαφικά από το σπίτι του, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα. Με την ΕΛ.ΑΣ. να συλλαμβάνει έναν 16χρονο, φίλο του 13χρονου αλλά και έναν 56χρονο αργυραμοιβό και προσωρινά υπεύθυνο ενεχυροδανειστηρίου της Λάρισας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο 13χρονος έκλεψε έξι χρυσά δαχτυλίδια και μια χρυσή αλυσίδα χεριού από μπιζουτιέρα στο σπίτι του. Έτσι την περασμένη Κυριακή, ο 13χρονος προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα, έδωσε τα κλοπιμαία στον 16χρονο φίλο του και εκείνος με τη σειρά του, με βάση και τη συμφωνία των δύο ανηλίκων, τα πούλησε την ίδια ημέρα στον ενεχυροδανειστή, αντί 580 ευρώ.

Όπως φαίνεται να είχαν προσυμφωνήσει, ο 16χρονος εισέπραξε τα χρήματα από την πώληση των χρυσαφικών και τα έδωσε στον 13χρονο φίλο του. Μόνο που η κλοπή καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. και από την αστυνομική έρευνα αποδείχθηκε πως ο 13χρονος, άγνωστο για ποιους λόγους, έκλεψε τα χρυσαφικά από το ίδιο του το σπίτι. Έτσι, αργά προχθές βράδυ, συνελήφθησαν ο 16χρονος και ο 56χρονος αργυραμοιβός, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος για να αφεθούν στη συνέχεια ελεύθεροι.

Πηγή: eleftheria.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου