ΛΑΡΙΣΑ

Φοροτεχνικός μαϊμού εξαπάτησε ηλικιωμένη στα Φάρσαλα

φοροτεχνικός-μαϊμού-εξαπάτησε-ηλικι-672448

Ο άγνωστος δεν δυσκολεύτηκε να πείσει την ανυποψίαστη 82χρονη ότι η κόρη της είχε οφειλές προς την εφορία και εκείνη προθυμοποιήθηκε να του δώσει τα 500 ευρώ που είχε όλα κι όλα στο σπίτι

Το παρουσιαστικό του καλοντυμένου, φρεσκοξυρισμένου και ιδιαίτερα… συμπαθητικού άνδρα που της συστήθηκε ως φοροτεχνικός, παραπλάνησε μια ηλικιωμένη γυναίκα την οποία πλησίασε ενώ έμπαινε στην αυλή του σπιτιού της στα Φάρσαλα.

Ο άγνωστος δεν δυσκολεύτηκε να πείσει την ανυποψίαστη 82χρονη ότι η κόρη της είχε οφειλές προς την εφορία και εκείνη προθυμοποιήθηκε να του δώσει τα 500 ευρώ που είχε όλα κι όλα στο σπίτι. Ο απατεώνας την ευχαρίστησε ευγενικά και μπήκε σε ένα αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ένας ακόμη συνεργός του με τον οποίο εξαφανίστηκαν.

Η ηλικιωμένη κατάλαβε ότι την είχε εξαπατήσει όταν επικοινώνησε με το παιδί της, που δεν χρωστούσε δεκάρα στην εφορία. Έτσι, κατήγγειλε την υπόθεση στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που κατάλαβαν από την περιγραφή του «μαϊμού» φοροτεχνικού ότι έχει χτυπήσει και σε άλλες κοντινές περιοχές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου